Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şimdinin konusu değil tabiki ama yaz transfer döneminde kesinlikle bir stoper'e ihtiyacımız var Serdar-Maicon tamam tuttu iyi de oynuyorlar ama bu ikilinin devam sıkıntısı olabilir Maicon bildiğimiz kasap stoper karta yakın oynuyor ligdeki hakemler Maicon 'a kart vermek için bahane arıyorlar Serdar 'da maşallah bu yıl olmadı ama kariyerinde birsürü uzun sakatlığı olan birisi ve Serdar 'da kart sorunu olan bir stoper
Serdar - Maicon ikilisinin yan yana oynamadığı 4 maçın 3'ünü kaybetmişiz(trabzon-başakşehir-malatya) hani seneye avrupa da olacağımızı da düşünürsek en azından 1 stoper transferi daha şart hem Serdar-Maicon ile forma rekabeti sağlar hem bu ikili olmadığı zaman Denayer-Ahmet-Balta gibi adamları izlemek zorunda kalmayız çünki Ahmet-Hakan-Denayer filan kesinlikle Galatasaray 'ın stoperi değil ...
Edit: Mümkünse yabancı olsun bu stoper yerli stoperlerden çok çektik ...
Yaz transfer doneminde 100% stoper alinacaktir reis, Denayer geri donecek, Ahmet yetersiz, Koray yetersiz.
Max kim yav, alalım alalım alalım.
![]()
Cenk Tosun u tebrik etmek gerek..
Çalıştı çabaladı didindi ve yüksek bonservis ile yüksek maaşla transfer oldu..
Yahu ben Sinan Gümüş gibilere aşırı kızıyorum ulen futbolculuk hayatının baharındasın ama gel görki tembellik yatalaklık kanına işlemiş
Ben olsam kendini geliştiremeyenlere yol veririm arkadan gelenlere yol açmak için
Alanyaspor Başkanı: Fatih Terim tercümanı aracılığı ile Love'u arattırıyor. Bu yapılan hadsizliktir.
Alanyaspor Başkanı: Fatih Terim tercümanı aracılığı ile Love'u arattırıyor. Bu yapılan hadsizliktir.