Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer Evra alınacaksa 1-2 gün içinde açıklansın kampta takımla olsun

ulan nevzat ne kiralanması ahahhahah,bilgisi yok içerden belli

Nevzat yanlış yazdı galiba söaçdlaşslaslşw. Free oyuncuyu kiralıyorduk az daha...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah'in bize gelecegi garanti mi sene sonu en az 10 takim talip olur

evet yeni twit bu

Nevzat Dindar‏@nevzatdindar

Galatasaray Evra’yı ciddi şekilde gündemine aldı.. 6 aylığına Evra sonra ise Asamoah planı var.. Asamoah gelene kadar Evra..

ae73e822f4513aa6746ab5b06aa54597.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lato,Carrasso,Donk,De Jong gider Kaan Ayhan'ı devre arası alırsak Linnes'te gidebilir

"Haziran ayında sözleşmesi bitecek Asamoah, sözleşmesini uzatma konusunda Juventus'a bir cevap vermek zorunda. Ganalı oyuncuyla Galatasaray da ilgileniyor, ancak Juventus'tan ayrılması kolay değil, o da bunu iyi biliyor."

tuttosport

Şu Garry'e keske PL'den teklif gelse de elden cikarsak, takimda Bolasie ve Zaha gibi rakip takimin icinden gecen kanat oyuncusu gormek istiyorum

ya aynı haberleri pişirip pişirip önümüze koymasınlar.evra 1 haftadır zaten ciddi olarak gündemimizde.aynı seyi her dk konusamayız ki.

Bursaspor, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen 23 yaşındaki sağ bek Fran Tudor için transfer teklifinde bulundu.

Yine bir Tudor he...

Geçen sene bu zamanlarda L.Bailey 'in ismi anılmıştı bizimle keşke o zaman alsaydık bu oğlanı şimdi Leverkusen 'de Bundesliga' nın sağ/sol bekleri üzerinde ilginç şeyler deniyor

Asamoah sezon başı gelseydi belkide tudor kalırdı herişte bir hayır vardır:) şaka bitarafa asa için devre arası zerre ümidim yok inş sezon sonu için anlaşırız ben onada razıyım..

Asamoah isi zor

Adam süre aliyor juve de kalir hatta sözlesmesini uzatirsa sasirmam

Galatasaray'dan Vagner Love açıklaması: ''Söz konusu olan futbolcu için kulübümüz tarafından herhangi bir girişim yapılmamış olup oyuncu, transfer listemizde de bulunmamaktadır.''

DSfKRbuW0AI1jaG

Love u yalanladik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt