Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badou_Fernando__Ozan
________Feghouli
____Gomis___Emenike

brumayı kiralayamıcaz heralde efsane olurdu ya geçen yılki brumayı bu takımda düşünemiyorum

şu 2000 dogumluların fiizki gelişimi için bişey yapılsa keşke.ozan,abulsamed çok zayıf.atalay fizik oalrak çok kötü.emirhan civelek yine aynı şekilde (cok yetenekli bi sagbek).içlerinden en iyisi recep,biraz yunus ve biraz da melih fizik olarak.

sadece bunlar da değil ,biçok potansiyelin gelişimi ile ilgilenmeli.bunların üzerine düşülmeli ve mutlaka parlatılmalı.cenk tosun büyük örnek...

ahmet sivri de güçlenmeli mesela.parlamaya en yakın o duruyo.

mustafa kapı ve bozan uymaz gibi büyük yetenekler de 16 yasına basacak bu yıl.şimdiden fiziki gelişimlerine önem verilmeli.daha süleyman luşlar falan var.bi dolu cevher...

Son düzenleme:
Quadrado Gervinho Gibi kanat oyuncusu gelsin gelecekse. Emre Mor burda yapamaz

Asamoah efsane olur

emre mor burda yapar,sol kanatta da rahatlıkla oynar.emre mor gibi bi yetenegi reddetme lüksümüz yok şu an.yedeklerimiz çok kötü.

şu 2000 dogumluların fiizki gelişimi için bişey yapılsa keşke.ozan,abulsamed çok zayıf.atalay fizik oalrak çok kötü.emirhan civelek yine aynı şekilde (cok yetenekli bi sagbek).içlerinden en iyisi recep,biraz yunus ve biraz da melih fizik olarak.

sadece bunlar da değil ,biçok potansiyelin gelişimi ile ilgilenmeli.bunların üzerine düşülmeli ve mutlaka parlatılmalı.cenk tosun büyük örnek...

ahmet sivri de güçlenmeli mesela.parlamaya en yakın o duruyo.

mustafa kapı ve bozan uymaz gibi büyük yetenekler de 16 yasına basacak bu yıl.şimdiden fiizki gelişimlerine önem verilmeli.daha süleyman luşlar falan var.bi dolu cevher...

1.50 adamı ne kadar geliştirecen serqei?

ozan tufan yuvana don @Galatasaray

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gervinho yu al Kanat oynar Forvet oynar bir tasla Iki kus vurulmus olur. Sene sonu sözlesmesi bitiyor

Ben Gervinho diyorum birisi gelmis Ozan Diyor ulan GSC biraz vizyon be :D

Hasan Şaş sarı kırmızılı kulüp ile antrenör olarak anlaştı (TRTSpor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt