Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene taa Mart ayında sakatlanmıştı anca Aralık ortasında çıktı bu yıl ilk maçına neredeyse 1 yıla yakın sakat kaldı. Sakatlandığı döneme kadar mükemmel top oynuyordu namussuz ama şöyle bişey var Nice bu adamı öyle az buçuk paraya bırakmaz istediği kadar sakatlık yaşamış olsun ...
sakatliktan dolayiysa tekrar kazanirlar bunu ya. alamayiz o zaman... en az 15m nerden baksan

sneijder çok zeki adam ama hiç risk almıyordu, hele son 2-3 senesinde o kadar kaçak oynadıki kimsenin begenmediği belhanda ondan 2-3 gömlek daha iyi ŞUANDA...
Fransadaki halinden tabii iyidir lakin bizdeki son senesi mi bu seneki belhanda mı? Bence arkasında Fernando Ndiaye önünde Gomis kanatta Feghouli olsa Sneijder çok daha fazla istatistlik yapardı

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asamoah'ın olacağını hiç sanmıyorum. Çünkü Juventus'un ihtiyacı var 6 ay daha. Juventus sene sonu sözleşmesi bitecek olsa da 1-2 milyon euro bonservisin peşinden koşacak takım değil. 6 ay daha kullanır sezon sonu da teşekkür edip yolcu eder.

Hazır Nice bu kadar hevesliyken Belhanda’yı 5’e oraya kitlesek nasıl olur? Zararın neresinden dönülse kardır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sergen'e laf eden taş olur lan.

sent via GSC

Cyprien-Belhanda takası yapalım Ndiaye'yi 10 numara yaparız

Fransadaki halinden tabii iyidir lakin bizdeki son senesi mi bu seneki belhanda mı? Bence arkasında Fernando Ndiaye önünde Gomis kanatta Feghouli olsa Sneijder çok daha fazla istatistlik yapardı

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

istatistik olarak sneijderin iyi gözükmesinin sebebi bencil olması , ki belhanda da gayet iyi oynuyor sneijder ile takım savunmasında bir kişi eksik kalıyoduk belhanda ön liberoymuş gibi top kapmaya çalışıyor , ndiaye 17 haftanın max 5inde iyi oynamıştır, feghoili de çok az süre aldı.sneijder geçen sezon gitseydi fransaya gene bu duruma düşerdi adım gibi eminim .

Asamoah'ın olacağını hiç sanmıyorum. Çünkü Juventus'un ihtiyacı var 6 ay daha. Juventus sene sonu sözleşmesi bitecek olsa da 1-2 milyon euro bonservisin peşinden koşacak takım değil. 6 ay daha kullanır sezon sonu da teşekkür edip yolcu eder.

Bende aynı düşünüyorum fakat ikinci yarı daha zorlu maçlara çıkacaklar ve sandro daha çok 11 olacaktır eğer sandro sakatlanırsa höwedes gibi seçenekleri var ki de sciglio da sol beke kaydırılabilir. Sene başında vermemelerinin en büyük nedeni sol bek değildi orta sahada 4 tane önemli oyuncusu sakattı ve ne zaman döneceklerini bilmiyorlardı hatta CL kadrosuna yazarken Asamoah'ı orta saha olarak düşündüler zaten CL kadrosunu da zar zor doldurdular lichtenstein'ın girmesi beklenirken sakatlar yüzünden Asamoah girdi. Ama bu sefer gelebilir çünkü sakatlar iyileşti belki de asamoah'ın da önünü açmak adına izin verebilirler

Nicollin, “Belhanda, Eden Hazard’dan daha iyi; iki Nasri, üç Ben Arfa eder” ...

510a57e905b9e9f4033cf72986f2e246.jpg

Yeni attı twitter'da. Geliyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bernard ı alan takım yaşadı..

İnşallah sezon sonu Mesut Özil..Emre Can..Bernard..Asamoah gibi isimlerden bir ikisini alırız..

Klüpleri yönetenlerde akıl yok akıl Bernard gibi birinin 6 ay sözleşmesi kalmış protokol imzala arkadaş kimselere bırakma işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt