Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evra her türlü iş yapar sol bekte linnes ile maç kazanıyoruz

Di Marzio dediyse bu iş bitmiştir, Evra h.o.

Riskli bir transfer, umarım katkı sağlar.

evra dışında carole de dönmeli,evra arızalı bir sorun çıkarırsa sol beksiz kalabiliriz

Bilemiyorum, Marsilyada durumu iyi değilmiş diye bir şeyler okumuştum.. Asamoah'ı alabilseydik keşke.
Keşke. Ama Asamoah treni sene başı kaçmıştı bence. Orda büyük form tuttu çok maçını izleme şansım olmadı bitek geçen kupadaki torino maçlarını izledim. Gözlerimin pasını sildi. Formdayken almamız zor. Sene başı kolaydı aslında.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim' in gayet kendinden emin bir şekilde ''Avrupa' dan transfer için arkadaşlıklarımızı kullanacağız'' ifadesini buna dair bir görüşme olmadan sarfetmiş olması mantık dışı. En azından bir futbolcu için söz alınmış olmalı ki bunu söylesin. Scout ekibinin mevcut çalışmalarını önemsediğine de değinmişti. Carole' ün dönme ihtimalinde bile başka bir solbek alınacağına da özellikle vurgu yapmıştı...

Bütün bunları bir araya getirince, önceden takip edilen bir solbek oyuncusunun Terim' in de şahsi ilişkilerini kullanmasıyla hazır bekletilmekte olduğu ihtimal dahilindedir. Bu Asamoah ya da bir başkası olabilir. Bakalım tutturabilecek miyim?:P:DD...
Asa H.o.
6f01fc8b386a92602bdb97695092f9c6.jpg

Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu lig de 36-37 yaşında iş yapan 3 futbolcu var; Eto, Emre, Selçuk Şahin hepsi de takımlarının yıldızları Evra'ya olumsuz bakamam 36 yaşında olabilir ama top tekniği ve tecrübesi yeter bile artar. Bizlere Hayırlı olsun demek düşer bence 6 aylık güzel transfer olacaktır. Sene sonu şampiyonluk kutlamaları gelirse Evra'nın eline mikrofonu alıp ''I love this game'' diye bağırmasını bekliyorum zaten reklamımızı yeterince yapacaktır özellikle sosyal medyayı kullanarak dünyaya gösterecektir :D

Son düzenleme:
evra gelmeyecek arkadaşlar,asamoah tarafında kalmaya devam

Evrali kadrolari yazmaya baslayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt