Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiko menajer destegiyle yapiyor bu satislari,bizde menajer devreye girse komisyon diye agliyor taraftar

duyum var mı duyum :), nerede o eski duyumcular meh meh meh

böyle iyiyiz,bozma
giphy.gif

agree dawg

UEFA Avrupa Ligi’nde Guimares maçı öncesi kendi takım taraftarına tekme atan Fransız sol bek Patrice Evra’ya kulübü Marsilya tarafından uzaklaştırma cezası verilmişti.

Boşta olan 36 yaşındaki Fransız sol bekin adı Galatasaray ile anılmaya başlamıştı.

Galatasaray’ın bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

gamaa
Bunun üstüne Di marzio haber yaptı. Pazartesi aciklanacak diye. Gama patladi anlayacagin

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hiç bi nöbette bu kadar sıkılmamıstım

Valla Evra'yı son zamanlarda tek 1 maçını tam izledim bu yılın Rennes maçını hani fransa liginde ilk 10'a girmeye oynayan Rennes maçını

Fizik olarak Selçuk o Evra'dan çok daha iyiydi inanın bana hani Selçuk göstermelik geriye koşuyor ya Evra baya emekli amcalar sabah koşusuna çıkmış gibi aheste aheste geliyordu geri kendi sahasına

Eğer o haliyle Evra gelecekse Carole-Linnes dursun diyorum en azından sol beke transfer yapmadık derim istediğinizi de deyin bana bu konuda

Hani bilmiyorum bazıları ölüp biriyor Evra'da Evra son 1 yılda kaç defa maçını izlediniz adamın neye göre istiyorsunuz ? ManU'daki Evra 'mı gelecek zannediyorsunuz anlamıyorum ki ...

Dünya üzerinde sol bek mi kalmadı bu ne biçim bir çapsızlık 40 yaşına dayanmış adamı kurtarıcı olarak görüyor taraftarımız ...

Evra geliyorsa ben de Vidic'i istiyorum arkadaş ne olsa büyük topçu ne olsa 6 aylığına gelecek ne olsa Ahmet'ten Denayer'den iyidir değil mi !!? gelsin Serdar'ın yerine oynasın !!!

[h=3]Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Patrice Evra gelmişti. Sarı-kırmızılı ekibin bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.[/h]

ÖZEL
UEFA Avrupa Ligi’nde Guimares maçı öncesi kendi takım taraftarına tekme atan Fransız sol bek Patrice Evra’ya kulübü Marsilya tarafından uzaklaştırma cezası verilmişti.
Boşta olan 36 yaşındaki Fransız sol bekin adı Galatasaray ile anılmaya başlamıştı.
Galatasaray’ın bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

haberi tekrar koydular.gökmen özdemir ısrar ediyosa dogrudur

Şükrü Hanedar instagramdaki postlarını hocaya göstermiş

Sent from my D6503 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt