Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mirallas Olympiacos demek...

Conte to BT Sport when asked about Mourinho's comments last night: "I think it's difficult to answer this type of comment because when a person...their target is to offend and insult another person, [it means] you're a little man. But it's always the same. It's not a surprise."

Wrestlemania'da bulusacaklar herhalde

Son düzenleme:
Abdullah Avcı: "Oğlum bana Arda konusunda baskı yapıyor. Arda Turan'ın kariyeri olarak en iyisi neyse o olsun. Yılbaşından önce Arda'ya 'Düşün taşın, en son karar verirsin' dedim. Burada Emre abisi var, ben varım, Göksel Başkan var. Biz ona yardımcı oluruz." (TRT Spor)

philipp wollscheid bosa dusmus var mı yakından tanıyan durumu nedir?

Şimdi tabi bizim yönetimin kolay kolay aklına gelmez ama Ahmet-Denayer-Koray-Hakan Balta tam leş stoper rotasyonumuz Serdar hem sakatlığa hem karta Maicon direk karta çok yatkın bu ikilinin olmadığı maçlarda hep sıkıntı çektik Serdar-Maicon ikilisinin yanyana oynamadığı 4 maçın 3'ünü kaybettik birtek Konya maçını kazanabildik bu çok can sıkıcı bir durum azıcık erken davranıp şu listeden

Biten sozleşmeler | Transfermarkt

sözleşmesi bitecek stoperlerden birisine imza attırabilsek çok güzel olur.Zaten Denayer-Koray-Hakan Balta üçünün sözleşmesi bitiyor Ahmet'de azıcık aklını başına getirirse kalsın yoksa onuda kolayca bir anadolu takımına kiralayabiliriz

Marcano-Granqvist-Subotić-Khacheridi dörtlüsünden birisini alabilsek şurdan çok güzel olurdu Serdar+Maicon+Transfer üçlüsü ile işimiz görülürdü ...

Conte to BT Sport when asked about Mourinho's comments last night: "I think it's difficult to answer this type of comment because when a person...their target is to offend and insult another person, [it means] you're a little man. But it's always the same. It's not a surprise."

Wrestlemania'da bulusacaklar herhalde
Conte döver mou yu.
Adam italya'da futbol oynamış yıllarca.
Gerçi mou da şanslı sayılır. Lucky punch tuttura bilir..

SAMBACILAR GELİYOR

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün sabah Florya'da düzenlediği basın toplantısında transfer bombalarını açıkladı. Terim, Brezilya'nın Vasco da Gama takımında forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Felipe ve aynı ülkenin Internacional ekibinde top koşturan 21 yaşındaki golcü Fabio Pinto ile her konuda anlaşmaya vardıklarının müjdesini verdi.

TAM BİR 10 NUMARA

Felipe ve Pinto hakkında bilgi veren Terim şunları söyledi: ‘‘Felipe işimize yarayacak. Sol ayağını üst seviyede kullanabiliyor. Her yerde oynatabiliyorsun. Tam bir orta saha, tam bir 10 numara. Fiorentina'yı çalıştırırken almak istemiştim. Ancak pahalı olduğu için anlaşamamıştık. Roma'ya transferi pasaport problemi nedeniyle olmadı.

NANNİ VE JANCKER

Fabio Pinto ise çok genç ve yetenekli. Sağ kanatta oynuyor, özellikle sağ çizginin iç tarafında çok başarılı. Seri ve tekniği yüksek. Bu ikisiyle büyük ihtimalle cumartesi veya pazar günü İstanbul'da yöneticilerimiz masaya oturacak. Nanni ile görüşmeler sürüyor. Jancker'in yüksek bonservis bedeli hala sorun olmaya devam ediyor. Onunla da görüşmelerimiz sürüyor.

hürriyet-2002

Ulan Evra'ydı Asamoah'dı derken Mirallas kaçtı gitti elden ... :(

Barcelona Coutinho'dan sonra stoper Yerry Mina'yi da almak uzereymis

Asamoah için şu piyasada 4 milyon euro bedava sayılır. Al gel işte dursun.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun başganım: ''Sözleşmesi bitecek topçuya neden 4 milyon veriyim, enayi mi yaziyi benim alnımda???''

hqdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt