Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carrasso eray ahmet koray balta donk eren falan dese sevinecektik de bunlari ben bile yazarim, gazeteci olmaya gerek yok.
Ahmet'i almasa, stoper transfer etmek zorunda
Balta'yı almasa, bir sol bek transferi daha gerek
Eren'i almasa, 1 fovet transferi bile yetersiz.

Son zamanlarda gördüğüm en talihsiz mesajın oldu Murhancım.

Alnitak Alnilam Mintaka

hakan-kadir-balta_41157.gif

sol bek emin ellerde dimi yigido :ka21:

Asamoah ve Emre Mor (Kira) transfer edilebilirse maliyetleri çok yüksek olmayacaktır. Hocanın bahsettiği fırsat umarım sağlam bir 8 numara için oluşur ki bu durumda başlıca eksik mevkiler de tamamlanmış olacak...

8 numara transferini çok önemsiyorum, orası Ndiaye-Belhanda-Tolga-Selçuk ile yürümez; fiziken yeterli, futbol aklı yüksek birini çok çok elzem görüyorum. Ndiaye ve Belhanda form durumları ve rakibe göre rotasyona girerler ki şahsen favorim Ndiaye' dir; 10 değil de 9.5 gibi düşünülmesi kaydıyla. Böylece forvet eksikliği de transfer yapılmadan bir nebze çözülmüş olur...
Omar Abdulrahman tam bir 8 numara. Ekibimize dahil ederek üçüncü arabı da takımımıza kazandırmalıyız.

Omar Abdulrahman tam bir 8 numara. Ekibimize dahil ederek üçüncü arabı da takımımıza kazandırmalıyız.

Videonun az kısmını seyrettim. 10 numara için olabilir ki şu an öncelikli mevki değil. 8 için fiziği yetersiz kalır gibi geldi bana...

gençlerin hepsi u19 milli takımına gitti

Omar Abdulrahman, Arap liginden dışarıya adım atmamış riskli transfer bonservissiz gelecekse denenebilir tabii.

Ahmet sivriyi çok övüyorlar u19 iyi olmadi kampa katilmaliydi
Atalay falan kayboldu yine

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arap kontejanımiz doldu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etme yahu!. Modric sırım gibi adam, alaka kuramadım...

Tamam kabul ediyorum gaza gelip modric derken abartmış olabilirim:DD lakin ligimizde emre çolak bile oynadı, valbuena oynuyor. pekala omar da oynayabilir. zaten sözleşmesi de bitiyormuş, kesinlikle denemekten zarar gelmez.
Belhanda'dan iyi oynamazsa ben de futbol namına bir şey bilmiyorum.

Son düzenleme:
Belhanda deli ediyor yeterince. Bir de bu Omar'a gerek yok.

sent via GSC

Hoca Balta yı gerçekten sol bekte oynatırsa çok pis küfür yer.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt