Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her sey iyide, giden oyuncularda belirlerniyor, 1 2 transferle kadro idare edecek sekile girecek ama su hakan balta hala kadroda olmasi inanilir gibi degil !

The attacking midfielder, 26, will be out of contract with UAE club Al Ain next summer.

Abdulrahman said: “I received offers from Nice and Arsenal, but the negotiations fell through.

“I also had a two-week trial with Manchester City in 2013, and nearly joined them.

“But the Emirates' FIFA ranking was low, so I could not get registered. I now have offers from Turkish clubs.

“It is still my dream to play in Europe. My contract with Al Ain runs out in six months, so it possible for me to go there soon."

Tamam kabul ediyorum gaza gelip modric derken abartmış olabilirim:DD lakin ligimizde emre çolak bile oynadı, valbuena oynuyor. pekala omar da oynayabilir. zaten sözleşmesi de bitiyormuş, kesinlikle denemekten zarar gelmez.

Emre' yi hakir görmüşsün. Bizdeyken tek sorunu istikrarsızlığı idi, fiziksel eksiklliği bile bunun yanında hafif kalır; yoksa iyi oynadığı maçları baz alırsak tam aradığımız adam. Gördük ki Deportivo' da fiziğini gayet geliştirmiş durumda. Modric demişsin ya Emre çok daha yakındır Modric' e. Eksik yanı hızıdır ki birde hızlı olsa Deportivo' da bir sezondan fazla bırakmazlardı; Atletico olmazsa Valencia vs...

Oluru varsa tereddütsüz isterim Emre' yi, Omar olmaz...

illa piyasada adı gecenler olması gerekmıyor
akıllı bır scoutıng ıle ucuz malıyetlı ve dırek katkı verecek ısımler getırılebılır
koy takımı degılız sonucta

Hoca Balta yı gerçekten sol bekte oynatırsa çok pis küfür yer.

sent via GSC

zamanında bikaç maçtaki amrabat sevdasına sövmüşüzdür de,amrabat da şampiyonlar liginde iyi oynamıştı ya.hakan balta sadece TR kupasında oynyacak durumda olur.şans bulacagı ilk maçta hoca görür zaten durumunu.

Ben aslinda simdiye kadar onemli gelismeler bekliyordum acikcasi. Gec kaliyoruz.

Benim fikrime göre kampa oynatilacak oyuncularla gidilir. Oyuncu izlemeye, karar vermeye gidilmez.

Tarik ve Emrah götürülmemis. Ben daha radikal kararlar beklerdim.

Kampa da yeni transferlerle gidilmesi gerekiyordu. Klasik hatalarimiz devam ediyor.

imbulayi kiralamaya çalisalim

stokeda begenilmiyor, fransada da pek basarili olamadi

Fatih hoca küfür falan yemez. Sırf Baltayı oynatır diye hocaya sövecek varsa kusura bakmasın öyle taraftara ihtiyacımız yok. Bunu diyen arkadaşta Denayerin Serdardan iyi olduğunu iddaa ediyordu sene başı. Hocayı binbir zorlukla tekrar getirmişken sirf kadro tercihleri yüzünden sövmekde taraftarlik degildir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
ilginc ,transfer bekcileri goruyorum..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baltayi sol bek oynatmayi dusunen hoca kendine acilen baska bir takim bulmalidir

baltayi sol bek oynatmayi dusunen hoca kendine acilen baska bir takim bulmalidir

images

Fatih hoca küfür falan yemez. Sırf Baltayı oynatır diye hocaya sövecek varsa kusura bakmasın öyle taraftara ihtiyacımız yok. Bunu diyen arkadaşta Denayerin Serdardan iyi olduğunu iddaa ediyordu sene başı. Hocayı binbir zorlukla tekrar getirmişken sirf kadro tercihleri yüzünden sövmekde taraftarlik degildir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaptigi yorumlara bakarsan zaten nasil biri oldugunu anliyorsun, boyle bir yorum yapmasina da sasirmamak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt