Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee sanada burada kimse gelip mal hain demiyor sonuçta.
Söyleyen olsada cezasını çekecektir.

Senide koruyorlar Mod adminler yani.

Yagli surat diye imza var
Beni niye korusunlar
Onlar bulunduklari ortami koruyor ,fark burda .

Asil mevzu galatasaray dir
Neferlerini kimin ne anlamla sevip sevmemesi onemli degildir

joder

Sacma yaklasim
Bende Galatasaryda gorev aliyorum kardesim
Hemde parasiz
Geldim mi macina giderim
Kargo parasi veririm birde ustune formanin

Elamani olana yeri gelir soverim yeri gelir severim de.

joder

Kelimeleri veya cümleleri cımbızla çekip anlam katmasak. Aynı şey senin içinde geçerli biri sana hakaret ettiği zaman ceza alıyor. Ayrıca taraftar olmak ayrı görev olmak ayrı senin dediğin taraftarlık görev değil.

Şov yapıyorum işte niye bu kadar taktınki.
Taktım çünkü muhattabı benim bi yönetici olarak. Forumda örneği görülmemiş bi iddia ortaya atarak kendi kendine saçmalıklar uyduruyorsun. Söyle bakalım kimmiş hain, forumda yeteri kadar vakit geçirmiş adamlar ihraç alıp almayacağını bi tartışsınlar.

Ağır sözler kim için söylenirse söylensin her zaman ceza sebebidir. Bunun aksine bir durumda olmamıştır.

Başkan meselesi biraz karışık, fakat bunun imtiyazınını sağlayan da bizleriz yoksa kimse bir şey diyemezdi. İmtiyaz tabiki ağır hakaretler için sağlanmadı ufak benzetmeler için tanındı.
Başkana şerefsiz şeref yoksunu sizce ağır kelime değilimi?
Bunu söyleyen çok üye olupta ne ceza aldı nede mesajı editlendi ki az mesaj sayısından söz etmiyoruz bu konuda.
Neyse umrumda değil de çifte standart var gibi geldiği için size sormak istedim sadece.

Taktım çünkü muhattabı benim bi yönetici olarak. Forumda örneği görülmemiş bi iddia ortaya atarak kendi kendine saçmalıklar uyduruyorsun. Söyle bakalım kimmiş hain, forumda yeteri kadar vakit geçirmiş adamlar ihraç alıp almayacağını bi tartışsınlar.

Yanlış bir cümlede bulundum kusura bakma haklısın ne dersen.

Yagli surat diye imza var
Beni niye korusunlar
Onlar bulunduklari ortami koruyor ,fark burda .

Asil mevzu galatasaray dir
Neferlerini kimin ne anlamla sevip sevmemesi onemli degildir

joder
Sadece ortamı değil üyeleride koruyorlar.
Her ikisinide yani. En azından ben öyle algıladım şimdiye kadar. Yanılmış da olabilirim bilemem şimdi.

A sporu açın. Az sonra canli baglanacaklar antalyaya

Kelimeleri veya cümleleri cımbızla çekip anlam katmasak. Aynı şey senin içinde geçerli biri sana hakaret ettiği zaman ceza alıyor. Ayrıca taraftar olmak ayrı görev olmak ayrı senin dediğin taraftarlık görev değil.

Cimbizla cekmiyorum
Ben beni ilgilendiren kismina laf atiyorum

Birine gore hain olabilir ft ,bu onun sahsi sorunudur

Burda madem gorevlisin (mobil belli olmuyor)
Senin teminatin hain denmesi mi -kime dendigi mi?
Yasal yaptirimi ney ,suclu bulunma unsuru ney burda ?

Adam kendince savunma yapmis -satti gitti haindir

joder

Başkana şerefsiz şeref yoksunu sizce ağır kelime değilimi?
Bunu söyleyen çok üye olupta ne ceza aldı nede mesajı editlendi ki az mesaj sayısından söz etmiyoruz bu konuda.
Neyse umrumda değil de çifte standart var gibi geldiği için size sormak istedim sadece.

Dediğin kelimeler bir çok kişi için kullanılıyor ama ceza verme mevzusu bu kadar kolay değil amaç sizlerseniz, sizleri anlamak.

Yoksa yazarsın bir bilgisayar programı eklersin hakaret içeren ifadeleri otomatik banlanırsın, bak bakalım o zaman forumun bir anlamı kalıyor mu. Önemli olan ifadeleri ne şekilde yansıttığın mesala bir üyeye gidip şerefsiz demek var veya bir tecavüz haberinde tecavüzcüye şerefsiz demek var. Hangisinin ceza alacağı belli. Tabi tutup ana,avrat söversen her ikisi içinde ceza alırsın.

Mesala senin durumundan örnek verim normalde senin cezanı kaldırmamız lazım, bizim ve forum içinde bir risk bunu sende biliyorsun. Kaldırmak için çabalayanlardanım çünkü senin Galatasaray için attığın yorumlar önemli burası da bir Galatasaray forumu, diğerleri için ölçünün dışına çıkılmadığı sürece sorun yok.

Senden ayrı olarak genel bir cevap vereyim diğer arkadaşlarda

Her şeye her kelimeye de ceza verilmez. Üyelerimiz de biraz bıraksalar da herkes bildiği işi yapsa. Hangi kelimeye, hangi duruma ceza verilecek bayadır tecrübe eden insanlarız. İlla ki hatalarımız olacak ama bunu anlayışla karşılamak lazım. 7/24 forumda olamıyoruz elbet gözümünden kaçan bir şeyler oluyor, fakat milleti galeyana getirmeden, iftira atmadan bize iletilmesi lazım böyle durumların.

Dediğin kelimeler bir çok kişi için kullanılıyor ama ceza verme mevzusu bu kadar kolay değil amaç sizlerseniz, sizleri anlamak.

Yoksa yazarsın bir bilgisayar programı eklersin hakaret içeren ifadeleri otomatik banlanırsın, bak bakalım o zaman forumun bir anlamı kalıyor mu. Önemli olan ifadeleri ne şekilde yansıttığın mesala bir üyeye gidip şerefsiz demek var veya bir tecavüz haberinde tecavüzcüye şerefsiz demek var. Hangisinin ceza alacağı belli. Tabi tutup ana,avrat söversen her ikisi içinde ceza alırsın.

Mesala senin durumundan örnek verim normalde senin cezanı kaldırmamız lazım, bizim ve forum içinde bir risk bunu sende biliyorsun. Kaldırmak için çabalayanlardanım çünkü senin Galatasaray için attığın yorumlar önemli burası da bir Galatasaray forumu, diğerleri için ölçünün dışına çıkılmadığı sürece sorun yok.

Her şeye her kelimeye de ceza verilmez. Üyelerimiz de biraz bıraksalar da herkes bildiği işi yapsa. Hangi kelimeye, hangi duruma ceza verilecek bayadır tecrübe eden insanlarız. İlla ki hatalarımız olacak ama bunu anlayışla karşılamak lazım. 7/24 forumda olamıyoruz elbet gözümünden kaçan bir şeyler oluyor, fakat milleti galeyana getirmeden, iftira atmadan bize iletilmesi lazım böyle durumların.
Pala Avatarı ile bu kadar sakin cevaplar, bir kez daha takdir ettim saygılar.

Cevabın için teşekkürler. Yeterince tatmin edici buldum kendi adıma konuşmam gerekiyorsa....

Diğer benimle ilgili konuyla da teşekkür ederim. Küfürden pek hoşlanmam ama o konuda rahatladım iyice barbarca bir şekilde :) Burada forumda yazmam hataydı ama ki tek pişmanlığım zaten buydu.

juventus'un da asamoah'in da burdaaannn

Brumaaaaaaa

Bruma ile alakalı gelen sorulara ; Kiralama teklifi yapılacak

via Aşkın Ateş

Aşkın Ateş
Sol kanat problemi kiralık bir futbolcu ile doldurulabilir. Emre Mor bu adaylardan biri.

Twitlerine baktımda, söylenenlere göre kiralık alabileceğimiz çok sayıda sol kanat oyuncularına teklif yapılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt