Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu katarlı petrol bedevileri başakşehir ile neden uğraşsınki..

Fb var ts var bjk var

Bizi sıralamaya koymadım mümkün değil

asıl niye uğraşmasın? 4 büyük takım şirket değil bir kere. Başakşehir bir şirket. İyi para verilirse rahatlıkla satılır. 3-4 sene şampiyon olsunlar bak bakalım nasıl geliyor taraftar.

üstelik bir İstanbul takımı. Çok rahat büyütülür bu takım. En geç 2-3 seneye bu dediğim olacak.

Terim takımı şampiyon yaparsa,kariyerinin en anlamlı şampiyonluğu olabilir.Hunter,ağlak,eşofmanlı,tinerci Rıza ve transferi olursa sözde adama saplamış olacak.

Asamoah, Bernard olsa lig oynanmasın zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asıl niye uğraşmasın? 4 büyük takım şirket değil bir kere. Başakşehir bir şirket. İyi para verilirse rahatlıkla satılır. 3-4 sene şampiyon olsunlar bak bakalım nasıl geliyor taraftar.

üstelik bir İstanbul takımı. Çok rahat büyütülür bu takım. En geç 2-3 seneye bu dediğim olacak.

Bi izmir takımı olsa akla yarkın olur ama başakşehir..kasımpaşa gibi takımlardan bi halt olmaz istediğin parayı dök..

Bursa olur mesela göztepe veya eskişehir ama istanbulun bu 2.sınıf takımları olmaz

Bernard dalga geçilen Valbuena'dan bile 3 cm kısa. Bu ligde çiğ çiğ yerler onu.

Soru: "Ligin ikinci yarısında dikkat edeceğim dediğin bir futbolcu var mı?

Deniz Türüç: "Öyle birisi vardı ama gitti. Galatasaray'da Lionel Carole." (beIN Sports)

Asamoah olmazsa ne yapacağız orası çok şüpheli Evra falanda olmayacak galiba kalacağız Carole'e o ihtimalde

Bernard sezon sonu büyük takıma ve büyük lige kapağı atma hedefinde değilse para peşindeyse bu iş biter.

Başakşehir'in tavşan atlet olacağını düşünüyorum. Ligi belli bir tempoda tutacaklar, sonlara doğru kopacaklar. Geçen sene mesela şampiyon olabilecek bir oyuna sahiplerdi ama özellikle son periyotta hakem destekli yarıştan el çektirildi. O yüzden çok ciddiye alamıyorum şampiyonluk şanslarını bu sene de.

Bi izmir takımı olsa akla yarkın olur ama başakşehir..kasımpaşa gibi takımlardan bi halt olmaz istediğin parayı dök..

Bursa olur mesela göztepe veya eskişehir ama istanbulun bu 2.sınıf takımları olmaz

olur yahu olur. 3 sene önce 500 kişiye bile oynamıyorlardı ama bu sene 4-5bin kişiye oynuyorlar. Sevilla maçında stat tamamen doluydu. Eskiden ben de öyle düşünüyordum ama artık gayet iyi olur diyorum.

Bu sene şampiyon olsunlar seneye en az 8-10 bin kişiye oynarlar rahat. CL maçları da full çeker. İnsanlar başarı olursa bir anda geliyor. Üstüne biraz doğru pazarlama da yapılırsa belli bir kitle oluşur.

Galatasaray 20 sene önce taraftar sayısı olarak 3.sıradaydı ama başarılar gelince şu anda ilk sırada.

Asamoah olmayacak bence, Juve sezon başı vermedi, şimdi sezon ortasında niye versin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valbuena Babel,Adebayor ve Fernando varken ilk 3'e giremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt