Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimimimda hobbit istemiyorum. Bernarda hayır. Marlos bey gelsin.

Kono kiralık+opsiyon olmuyorsa Bernarda çökelim Cengizi falan istemiyorum fark yaratacak eleman lazım

DS9fcPMW0AABHYF

Gelmesi icin dua edenler var saka gibi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carol gibi bı denyo ile oynayacağına pozisyon bilgisi iyi nerde duracağını bilen bir kişi ile oynamak daha iyidir hiç olmadı her topu arkaya kaçırmaz yada şuan arkasını bile dönemeyen hakan baltadan daha iyi ve fit durumdadır evranin şuan da gayet iyi gözüküyor durumu drogbada 35 de geldi sonuçta ama neler kattığını herkes biliyor ..

transfer istiyorum yine gec kalacagiz

Kim olduğunu hatırlamıyorum şu an burada biri DDDRAANNSFEERR yazıp duruyodu. Az önce tam o moda girdim baya keyifliymiş ama haalaaa ses seda yok bumerang gibi başa dönüp duruyoruz

Arda Turan'i alan ligi kaybedecek

Bakalim hangi enayi Kulup alacak

Sol bek Carole gelecekse hiç gelmesin. Aynen bu kadroyla devam edelim razıyım ben.

[FONT=&quot]Leicester City menajeri Claude Puel: "Slimani'nin takımda kalmasını istiyorum. Ondan mutluyum. Hücum hattında fazla oyuncumuz var ve denge kurmamız gerekiyor. Ahmed Musa'nın ise ayrılma ihtimali olabilir. Duruma göre bakacağız." (Sky Sports)

ahmed musa'yı alabilsek keşke[/FONT]

Konop + Asamoah = Keyifli oyun ve şampiyonluk

Gerçi Juve'nin Asamoah'ı devre arası bırakacağına da pek ihtimal vermiyorum ama hani yerine birini bulurlarsa diye belki diyorum. Ama Konop o kadar da zor bir transfer gibi durmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt