Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kap kapaliyken ztn transfer olamaz

101120171004363233200.jpg

sakat at muamelesi çekerse atl.madrid alırsın o ayrı ama atl.madrid 30 m euro ya mı ne almıştı sonraki durak ingiltere olur onun eski formunu yakalarsa.

Yok yav Benfica'da ki Gaitan ile karıştırmayalım aşırı değer kaybetti adam Atletico'ya gittiğinden beri bence iyi bir teklif gelirse direk elinden çıkarır Atletico kullanmadığı adam yaşı 30'a geldi Atletico'nun transfer yasağı bitti keş para her zaman tatlıdır

Ama işte sıkıntı şu bizimkiler bu kadar mantıklı bir hamle yapmaz ki gerçekten zor bir transfer

Bazıları var bu forumda kompleks anıtı diksen taşı toprağı olur o kadar ukala bi o kadar kompleksli..

Arda da İmparator da Galatasarayın birer parçası..

Arda yı Sevmeyebilirsin..
Gelmesini istemeyebilirsin de...

Galatasaray düşmanı gibi gösteremezsin ağır hakaret edemezsin..3. Sınıf topçu yerine koyamazsın her seferinde Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen birine..

Giderken para kazandırdı kaçıp gitmedi ..gittiği yerde Galatasaraydan da kopmadı..

Bu kin bu kadar nefret neden bu forumda Arda ya karşı İmparator a karşı..

Ben aralarda kuşgillerden birileri var kuş olamayanlarsa aşırı kompleksli..

Hemen belli ederler kendilerini birazdan kompleks abideleri

Buna katılmıyorum. Ben gelmeden önce hocamıza da kızgındım kendimce kırgındım hatta ama geldi ve hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor her şey.

Ama Arda? Bizden giden adamla şu ankinin alakası yok. İstediği kadar takımı kötülemesin etmesin. Yaptığı her şey insanların ondan soğumasına yetiyor.

Yeri gelse canımı veririm bu takıma muhabbeti yapan adam senin takımına karşı her türlü pislik ve çirkefliği yapanların safında sürekli. Profesyonellik diye bakacaksak malesef bu kadar geniş karşılanamıyor ülkemizde. Öte yandan Tr de başka hiç bir takıma gitmem diyen Arda daha ne kadar oldu beşiktaşta oynamak onurdur diyeli?

Kompleksten öte sevilmemesinin sebebi bunlar “bence”

Öglen kilolu diye konusuluyordu burada yine. Kötü cekilmis bir fotograf yüzünden.

DS7qHFdWAAAW5MB.jpg

celta vigo taraftarının teki emre mor Galatasaray'a gidiyosa 3 milyon kiralama,opsiyonu 9 milyon olsun.sonrasıki s atıştan da yüzde 15 bizim olsun demiş.

Öglen kilolu diye konusuluyordu burada yine. Kötü cekilmis bir fotograf yüzünden.

DS7qHFdWAAAW5MB.jpg

sneijder hiç bi zaman zayıf olmadıki.van damme gibi kalın bacaklara sahip bi de...okan burukla emre belezogluna benziyo bu yönü

Son düzenleme:
Arda'nın Siyasi kararından sizene ya ne kadar boş konuşuyorsunuz. Ayrıca adam buraya gelse şuan Süper Ligi darma duman eder, kondüsyon olarak biraz toparlasın yeter. Bizi çoğu dertden kurtarır. Bizim böyle bi durumda Terim ile Ardanın barışması için ön ayak olmamız gerekirken bakıyorum kendi menfatiniz Galatasaray menfaatlerinin önüne geçmiş..

Arda'nın Siyasi kararından sizene ya ne kadar boş konuşuyorsunuz. Ayrıca adam buraya gelse şuan Süper Ligi darma duman eder, kondüsyon olarak biraz toparlasın yeter. Bizi çoğu dertden kurtarır. Bizim böyle bi durumda Terim ile Ardanın barışması için ön ayak olmamız gerekirken bakıyorum kendi menfatiniz Galatasaray menfaatlerinin önüne geçmiş..

çabuk hamza glemeden

sneijder hiç bi zaman zayıf olmadıki.van damme gibi kalın bacaklara sahip bi de...okan burukla emre belezogluna benziyo bu yönü
Evet ama laf sokanların ve sokma derdinde olanların neden yaptığını sen de çok iyi biliyorsundur Sergen.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt