Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bari evra gelsin enazından adam takımla idman yapar yoksa yandık ligin 2.devresi bitmez bize

PaTaij.jpg

20 bile verilse ben sene sonu satarım mesela onu demek istiyorum. Devre arası giden ilk 11 oyuncusunun yerini doldurmak kolay degildir. Sövdüğümüz Burağın bile yerini dolduramamıştık. Mesela Nondayı yollamistik falan hep yapıyoruz bu hataları

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teklif doğru mu bilemem ama bence 20 milyon'a hemen bugün satılabilir Maicon şöyle bişey var reis yıllardır bu takımda oynuyor takım omurgası bu adam üzerinden kuruluyor olsa deriz ki ulan devre arası satamayız bu adamı ama daha sene başında 7 milyon bonservis ile aldığın adama 20 milyon teklif geliyorsa saniye düşünmem ben

Tamam Maicon STSL için çok uygun süper bir stoper güçlü hava topu bırakmıyor aşırı sert Serdar'la da iyi ikili oldular
Ama defoları ve 20m teklifi bir tarafa Maicon'u bir tarafa koyunca 20m tarafı daha ağır basıyor be reis

Cengiz Ünder gelse daha iyiydi ama Emre Mor oldu o da olumlu.

Gerçekten teklilf doğru mu bilemem ama Maicon için 20m inanılmaz bir satış olur açıkcası ben 15-20 arası bir meblağ karşılığına bu transfere çoook sevinirim FFP hala sırtımız da bir şekilde para girdisi sağlamamız lazım klübe geçen sene Bruma olmuştu ondan önce Telles-Burak olmuştu bu yıl Maicon-Rodrigues-Badou veya çok ihtimal vermesemde Belhanda ile olabilir bu para girişi

Klübün finansal durumu göz önünde bulundurulunca değerini bulan her topçumuz satılabilir duygusal olmaya gerek yok 20 m bonservis ile Maicon'dan çok daha iyi bir stoper alabiliriz ...

İnşallah şu Emre Mor haberleri de doğrudur ...

Emre Terim 'in elinde parlayabilir STSL'de ciddi fark yaratır eğer olursa ...

Takımı rakip sahaya taşıyan hızıyla-çalım yeteneğiyle fark yaratan 2 topçumuz var Rodrigues ve Feghouli rakibin kilidini çözme konusunda böyle topçulara ihtiyacımız var. Bence Emre Mor gelirse STSL'de bir Bruma etkisi yaratır

Birde şöyle bişey var Emre Mor gelirse sağ kanatta oynamayı yasaklasın ona Terim

Sağ kanatta topu alınca aşırıya zorluyor herkese çalım atıp tek başına oynamak istiyor yeteneklerini ispatlamaya kalkıyor

Ama sol kanatta olunca pas atıyor aşırıya zorlamıyor bence sol kanatta olması takımın yararına olur ...

Orta yapacak bir kanat lazım bize. Bek de olur. Orta açacak adam yok takımda.

ne tıkırtı var ne sıkırtı var, gelen soğuğu yiyen akşamına geçip gidiyon eve. (a.k.a artiz ne arar la bazarda )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt