Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Celta-Real maçını izledim..Bu takımda Emre Morun oynama şansı çok az...Celta acayip bir takım olmuş özellikle 2.yarı Reali sahadan sildiler...Ama Real işte adı üstünde geldiği sayılı pozisyonda da çok ciddi tehlike oluşturdu..Iago Aspas -Vass-Hugo Mallo -Sisto muazzam oynadı.. Zaten Aspas kalmaz oralarda yükselen grafiği bu sezon pik yaptı...Ne yapıp ne edip şu Mor'u kiralamalıyız Celta kalitesine ayak uyduramıyor

Şu dönemde hiçbir duyuma, habere vs itibar etmemek lazım. Ali Naci ve Nevzat'ın maçtan 2 gün önce 11'i sızdırması olayları vs bitti artık. FT varken hiçbir muhabir içerden bilgi kırıntısı bile alamaz. Geçen dönem her yazdıklarının çıkması Florya'nın nasıl bir çiftliğe döndüğünün göstergesiydi ki yüzde bir milyon Ayhan Akman denen vitaminsiz sızdırıyordu bunlara bilgileri.

Şimdi sallama time. 100 tane isim yazacaklar sol bek transferi resmileşene kadar.

Paralı kalemler Ali Naci ve Nevzat'ın dönemlik performansı sonra ermiştir...

9mX08Q.jpg
Sol bek pozisyonunu düsünürken sonra gözünde linnesi kestirip hay senin ceviz kafani dercesine dokunmus hocam

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hazir Emanuel Mas Bocaya dönmüsken bizde su Frank Fabrayi alsak keske

fistik gibi solbek

igel De Jong: “Tudor'u hiç sevmemiştim. Hoşuma gitmiyordu. O da beni sevmedi. Galatasaray umarım şampiyon olur. Kalbim onlarla.” (Vatan)
Biz de hiç sevmedik o manyak herifi Nigelciğim.

Sağol umarım şampiyon oluruz. Ama bizim kalbimiz seninle değil defol git ne halt yiyorsan ye.

sent via GSC

Tarık Çamdal, Eskişehirspor ile anlaşmaya vardı. (Sabah)
Eskişehir transfer yasağı yokmu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, transfer çalışmalarına da başladı ilk hedef:Güray Vural (Sporx)

:D

[FONT=&quot]Göztepe'nin, Tamer Tuna'nın raporu doğrultusunda Galatasaraylı Sinan Gümüş'ü istediği öğrenildi. Fatih Terim, oyuncusunu ikinci yarıda değerlendireceğini söyleyerek reddetti.([/FONT][FONT=&quot]DHA)[/FONT]

eren-mahovic takasi isimize gelebilir..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İbrahimovic: Genç yaşlarda antrenmanda birisi çelme taktı ve dövdüm onu. Babası Polisti, mektup yazıp, imza topladılar kulüpten atılmam için. Ne karakterimi ne de kişiliğimi seviyorlardı. Beyaz tenli sarışın İsveçli değildim, herkesten daha fazlasını yapmalıydım başarmak için.

Adebayor: Kardeşim bir ticarete başlamak istiyordu ve benden para istedi, biraz beklemesini söyledim. Sabah boğazımda bir bıçakla uyandım, Annem’i aradım, kardeşimi Polis’e şikayet etmemi söyledi. Daha sonra bu söylediğini inkar edip kardeşimi şikayet ettiğim için bana kızdı.

Emmanuel Adebayor: 16 yaşında @FCMetz için oynarken, büyük kardeşim yanıma geldi ve hesabımdaki tüm paraları aldı. Annem ve Ablam’a ise benim para vermediğimi, şımardığımı anlattı.
Bizimkilere doğruları anlattığım zaman bana değil ona inandılar. İntiharı çok düşündüm.

DS-xdBKXUAAKnul

Ulan inşallah Terim dışarı haber sızmayı kestiği için transfer haberleri çıkmıyordur yoksa gerçekten transfer çalışmaları bu kadar kısırsa Allah yardımcımız olsun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt