Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recete belli bruno peres hugo asamoah
Emre mor /bruma kiralık
Taş ötesi takım olur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 versinler hemen bindirelim uçağa romantizme gerek yok yerine hugoyu alırız
Daha seri daha genç sol stoper

Hugo kaç maç oynamış fiorentinada ? Ezbere konuşuyorsun. Sneijderi gönderelim birakin romantizmi dedik bunlardan biri bendim Belhanda geldi gördük eşşeğin büllüğünü.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen hayatında kaç kere izledin hugoyu

Izlemedim ışte problem o. Adam oynamıyor doğru düzgün. Gittiği en iyi takim fiorentina ordada hep yedekti. Maicon dedigin adamın takima katkisi ortada hem defansif hem ofansif olarak he yavaşmı eyvallah yavaş. Ama sırf yavaş diye takima en çok fayda veren adamları satacaksak zaten bir cacık olmaz bizden. Özelliklede devre arasında.
Maicon,Mariano,Muslera ve Fernandoya ihtiyacımız var. Diğer oyunculara iyi teklif gelirse düşünülebilir. Avatarımdaki Feghouli bile gidebilir.

Izlemedim ışte problem o. Adam oynamıyor doğru düzgün. Gittiği en iyi takim fiorentina ordada hep yedekti. Maicon dedigin adamın takima katkisi ortada hem defansif hem ofansif olarak he yavaşmı eyvallah yavaş. Ama sırf yavaş diye takima en çok fayda veren adamları satacaksak zaten bir cacık olmaz bizden. Özelliklede devre arasında.
Maicon,Mariano,Muslera ve Fernandoya ihtiyacımız var. Diğer oyunculara iyi teklif gelirse düşünülebilir.

Ben 20 ml gibi muaazzam bir para gelirse satalım diyorum yoksa kesinlikle bırakılmaz zaten
20 ye bütün takımı kusursuz hale getiririz

Ben 20 ml gibi muaazzam bir para gelirse satalım diyorum yoksa kesinlikle bırakılmaz zaten
20 ye bütün takımı kusursuz hale getiririz

20 bile verilse ben sene sonu satarım mesela onu demek istiyorum. Devre arası giden ilk 11 oyuncusunun yerini doldurmak kolay degildir. Sövdüğümüz Burağın bile yerini dolduramamıştık. Mesela Nondayı yollamistik falan hep yapıyoruz bu hataları

igel De Jong: “Tudor'u hiç sevmemiştim. Hoşuma gitmiyordu. O da beni sevmedi. Galatasaray umarım şampiyon olur. Kalbim onlarla.” (Vatan)

Fatih Terim'in Milan'dan eski öğrencisi olan Romanya Milli Takımı teknik direktörü Cosmin Contra, Galatasaray antrenmanını izlemek için Antalya'da. (Futbol Arena)

BU emre nin kaynağı nedir? adam her maç birşekilde oynuyor neden versinler bize..

9mX08Q.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt