- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
Fatih Demireli:Kaan Ayhan'ın ilk tercihi Bundesliga.
SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon dan çok bunu istiyordum hemen çökelim hemde sol stoper reisVitor Hugo - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt pek şans bulamamış,potansiyeli olan bi stoper.sene sonu kesinlikle almalıyız şampiyonalr ligi için.
20 versinler hemen bindirelim uçağa romantizme gerek yok yerine hugoyu alırızİşe yarayan oyuncularımızı satma merakın nedir ercan. Geçen hafta Marianoya takmistin bu hafta sıra Maicondamı. Yakında Fernando çok satalım gitsin dersin beklerim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hugo kaç maç oynamış fiorentinada ? Ezbere konuşuyorsun. Sneijderi gönderelim birakin romantizmi dedik bunlardan biri bendim Belhanda geldi gördük eşşeğin büllüğünü.20 versinler hemen bindirelim uçağa romantizme gerek yok yerine hugoyu alırız
Daha seri daha genç sol stoper
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen hayatında kaç kere izledin hugoyuHugo kaç maç oynamış fiorentinada ? Ezbere konuşuyorsun. Sneijderi gönderelim birakin romantizmi dedik bunlardan biri bendim Belhanda geldi gördük eşşeğin büllüğünü.
Izlemedim ışte problem o. Adam oynamıyor doğru düzgün. Gittiği en iyi takim fiorentina ordada hep yedekti. Maicon dedigin adamın takima katkisi ortada hem defansif hem ofansif olarak he yavaşmı eyvallah yavaş. Ama sırf yavaş diye takima en çok fayda veren adamları satacaksak zaten bir cacık olmaz bizden. Özelliklede devre arasında.Sen hayatında kaç kere izledin hugoyu
Ben 20 ml gibi muaazzam bir para gelirse satalım diyorum yoksa kesinlikle bırakılmaz zatenIzlemedim ışte problem o. Adam oynamıyor doğru düzgün. Gittiği en iyi takim fiorentina ordada hep yedekti. Maicon dedigin adamın takima katkisi ortada hem defansif hem ofansif olarak he yavaşmı eyvallah yavaş. Ama sırf yavaş diye takima en çok fayda veren adamları satacaksak zaten bir cacık olmaz bizden. Özelliklede devre arasında.
Maicon,Mariano,Muslera ve Fernandoya ihtiyacımız var. Diğer oyunculara iyi teklif gelirse düşünülebilir.
20 bile verilse ben sene sonu satarım mesela onu demek istiyorum. Devre arası giden ilk 11 oyuncusunun yerini doldurmak kolay degildir. Sövdüğümüz Burağın bile yerini dolduramamıştık. Mesela Nondayı yollamistik falan hep yapıyoruz bu hatalarıBen 20 ml gibi muaazzam bir para gelirse satalım diyorum yoksa kesinlikle bırakılmaz zaten
20 ye bütün takımı kusursuz hale getiririz
Bir kac macini izledim
Gelirse kral olur burada.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz de bu Süt Oglani hic sevmedik.igel De Jong: “Tudor'u hiç sevmemiştim. Hoşuma gitmiyordu. O da beni sevmedi. Galatasaray umarım şampiyon olur. Kalbim onlarla.” (Vatan)