Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah
Emre Mor

Olacak gibi duruyor. Lato yerine Uğur Çiftçi de yedek olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fiko'nun transfer'de ki başarılarını takdir ettim.

Ben olaya biraz farklı bakıyorum. Bir takımın transferdeki başarısını belirleyen birkaç nokta var. Birincisi elinin rahat olması ikincisi de ne istediğini bilmesi. Ne istediğini bilmek de hdefleri doğru koyup, bunu varsa ciddi bir kamuoyu ona deklare etmekle oluyor. Bizim 15 yıldır sıkıntımız paramız yok ama tahterevan ile ayran içmeye gitmeye çalışmamız. Oyuncu ucuz olsun ama CL'de bizi üst turlara taşısın ya da o kalitede adam oluyor bu kez de mali olarak zarara uğruyorsun. Fikret Orman'ın bence başarılı olduğu nokta transferden çok feda dediği sezondan itibaren ne istediğini daha bilen bir şekle getirdi transfer politikasını. Feda dediği sezonalrda taraftarın beklentisini düşürdü. Taraftar da bunu anladı. Suçlu da belliydi tabi Demirören. Adam o altyapıyı kurduktan sonra birer birer ekledi oyuncuları. Adamların stadları osla bence Bilic döneminde de herşeye rağmen bir şampiyonluk kapabilirlerdi.

Bend e bizim için yıllardır böyle birşey öneriyorum ve hatta burda da tepki çeken birşey ama malesef artık gerçeklik bu. Beşiktaş da Galatasaray da Fenerbahçe de bir yerde feda demeden toparlanamazlar. Sonları kayyum. Her transfer döneminde zarar eden, kur baskısıyla zararları katlanan kulüpler bunlar. Üstelik ne stada ne vergiye kuruş paraları çıkmamış. Buna rağmen sürekli zarar.

aspor da maicon un eski takimindaki sol bekten falan bahsedildi . belki onunla ugrasiyorlardir falan denildi .

Beşiktaş Cyle Larin diye bir forvet almış Mls 'ten.

Neyler burda kimsenin kalbini kırmak istemiyorum kimseylede ikili diyaloğa girip can sıkmak istemiyorum ama durmadan başka kulüpleri göğe cikartip kendi kulübümüzü asagiliyoruz yav
Adamların neler cevirdigi gözümüzün önünde bana bir mantık söyleyin ki dem baba yı atinci ersani ıyi paralara satip 1 sene sonra geri alin geçelim bunlari reza da bunlara yardım etmediyse ben başka birşey bilmiyorum.
Hani hep kendilerini şerefli namuslu gösteriyorlar ya esas öyle kişiler ve kurumlar kendilerini eksik hissettigi için bunu durmadan dile getiriyorlar.
Haybeden rakiplarini yakalayabilsinler diye 2 sampiyonluk verilmiş takimi burda da tartışmayalım ya.

Hee doğru, sözleşmesi 5 ay sonra bitecek Donk'a Katar kulübü teklif yapacak. Herkes bizim gibi enayiydi zaten.

Uğur çiftçi haberi beni çok korkuttu. Carole ve Uğur düşünülüyosa eyvah eyvah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk teklifinin kabul edilmeme sebebi Fernando'nun sakatlığındaki son durum olabilir mi? Umarım iyileşmesi çok uzun zaman almaz ve reddedilme sebebi bu değildir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah ve Emre Mor müthiş olur öbür sol açıklar çok zor gönül Kono isterdi tabi

Bu asamoah isine ben inanmiyorum, haydi juveyi ikna edemiyoruz pek ineden asamaoh simdiye kadar sözlesme imzalamadi? en kötü ihtimal sezon sonu gelir ama bence asamaoh galatasarayi kulaniyor juvede sözlesme uzatmak adina

Bu asamoah isine ben inanmiyorum, haydi juveyi ikna edemiyoruz pek ineden asamaoh simdiye kadar sözlesme imzalamadi? en kötü ihtimal sezon sonu gelir ama bence asamaoh galatasarayi kulaniyor juvede sözlesme uzatmak adina

aynen bencede gönlü olan adam coktan imzayı cakardı sene sonu icin aynen tinercilerin vidayı alması gibi

adamın niyeti piyasa yapmaktı ve iyi sözlesme kapmaktı piyasayı yaptı sayemizde simdi sözlesmeyi bekliyor,bosuna oyalanıyoruz bence bu adamla zaman kaybı

Ali Ece: "Fatih Terim’i bir kenara bırakalım, ilk kez maça gelen 7 yaşındaki bir çocuk bile sol bek eksikliğinin farkında. Galatasaray yedek stoperlerden birisini bek olarak kullanarak Fatih Terim’in kafasındaki ideal oyunu oynayamaz."

Sneijder'in sözleşmesinde açık varmış, bizden direkt başka bir Türk takımına giderse 20 milyon euro bedeli vardı ancak, başka bir ligin takımına gidip, o takımdan da başka lige gidip, sonra bizm ülkede bir takıma gelirse bedeli yokmuş. Fenerbahçe ayarlamış her şeyi, Katar'a Bülent'in alması boşuna değilmiş, FB 3-5 güne Sneijder transferini bomba gibi patlatmaya hazırlanıyor, Dursun'a büyük başkan dersiniz artık. :)

Kaynaksiz duyum paylasmak yasak

Muslera
Mariano Maicon Serdar Asamoah
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Emre
Gomis

Denayer,Balta,Linnes,Tolga,Selçuk,Garry,Yasin,Sinan,Eren

Mis gibi kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt