Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben futbolcu olsam, Barcelona'dan Basaksehire gidecegime futbolu birakirim daha iyi. Mal oglu mal.

Ardayı isteyenlerden biriyim.

Ama bu kadarda salak olunmaz. Başakşehir nedir arkadaş? Yuh ya. Salakmisin sene Arda?
Eğer TRde Galatasaray dışında bir kulüpte oynarsa, hep sakatlıklarla uğraşsın. Götü iyice büyüsün.

Michelin Götlü artist Arda

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

820335646990a150674610c2bfd20501.jpg

Varmı tıkırtı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Menajeri yalanlamış emreyi kimi tutsak elimizde kaliyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takip ettiğim kişi Arda transferini geçen hafta gece yazmıştı ve ertesi gün tüm haberlerde çıktı. Nasıl cap alınacağını bilmiyorum ama attığı tweet "Arda Turan için de iyi oldu bu transfer Emre abisi Göksel başkanı Var tebrikler Arda" aynen buydu.Aralıktan beri 9 ocak gününü bekleyin diyordu.Bazen troll yapsa da ciddi ciddi bilgiler de paylaşıyor.Tek endişem araya seçimin girmesi.Kendisi başkanla birebir irtibatı olan kişi.

Takip ettiğim kişi Arda transferini geçen hafta gece yazmıştı ve ertesi gün tüm haberlerde çıktı. Nasıl cap alınacağını bilmiyorum ama attığı tweet "Arda Turan için de iyi oldu bu transfer Emre abisi Göksel başkanı Var tebrikler Arda" aynen buydu.Aralıktan beri 9 ocak gününü bekleyin diyordu.Bazen troll yapsa da ciddi ciddi bilgiler de paylaşıyor.Tek endişem araya seçimin girmesi.Kendisi başkanla birebir irtibatı olan kişi.
Kim bu kişi bizde nemalanalım

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birlo Akhisar'a dönmüş. Akhisar maçları izlenir 2.yarı. Ligin açık ara en yaşlı takımı olmaya doğru gidiyorlar yalnız.

İspanya'da Arda Turan zirvesi... Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan ile görüşecek... (NTV Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt