Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda tartışılmaz Türk futbolunun yetiştirmiş olduğu en büyük futbolculardandır. bunun yanı sıra iyi bir Galatasaraylı olduğundan zerre şüphem yok onu Galatasaray'da tekrar görmek isterim. bize katacağı kaliteden zerre şüphem yok inşallah son bir hamle ile yuvasına döner.

DTB92NlWkAciXER

Kadere bak

Aykut Kocaman: "Yabancı sayısı bir anda 14'e çıktı. Ne oldu? Yapan kişinin aklına o an ne geldi merak ediyorum. Kimse bize bir şey söylemedi. Şimdi artık birkaç sene olumlu, olumsuz sonuçları görmemiz gerekiyor." (beIN Sports)

karabük poko için 1,5 milyon istemiş.bursa 750.000 veriyomuş.gönder donku,al pokoyu.kaybın değil kazancın olur.

emre mor, arda mı ligin ikinci yarısı takıma daha fazla katkı verir sorusuna
geçen sene ara transfer döneminde takımına babel mi yoksa rodrigues mi katkı verdi sorusunu yönelteyim sampıyonluga oynanyan takımların ara transfer döneminde tecrübeli isimleri transferler etmesinin ne denli yararlı olduğunu hepimiz bilmekteyiz...

Arda yı aslında ben de çok sevmem , hep antipatik bulurum . Ama bir yıldızın böyle kayışı beni üzdü şahsen . Arda nın GS ye vefa borcu var . Belki büyüklük gösterirsek , bambaşka biri olur diye düşünmüştüm.

Valla renktaş, şu boldladığım cümlendeki sözleri sen Arda efendinin yüzüne söylesen sana " vefa borcumu? benim kimseye vefa borcum yok, asıl Galatasaray bana vefasızlık yaptı" diye cevap verirdi.
herif o kadar egomanyak
çünkü.

U19 Milli takımımıza davet edilen 7 sporcumuz bugün Riva'da kampa katıldı.Genç Aslanlarımıza başarılar diliyoruz.

DTCCi-QX0AAo3gl.jpg

"Meslek hayatınızda hiç şike teklifi aldınız mı? Aldıysanız, cevabınız ne oldu?"

Cüneyt Çakır: "Almadım"

Yaw herif geçen sene yaptığımız teklifi komik bulup reddetmedi mi? Bunu bi de kameralar karşısında söyledi. Daha ne vefası teklifi. Şu herifin konusu kapansın artik.

Arda Başakşehirde 5 gol 9 asistle takımına büyük katkı verecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt