Besiktas macini unuttun galiba, cogumuz tedirgin olmustuk Q7'nin karsisinda Linnes oynayacak diye.
Oraya Mariano gibi hazir oyuncu lazim.
Denayer'in bizdeki en iyi maciydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Besiktas macini unuttun galiba, cogumuz tedirgin olmustuk Q7'nin karsisinda Linnes oynayacak diye.
Oraya Mariano gibi hazir oyuncu lazim.
O opsiyon mutlaka olur ama cok yuksek olur.Emre kiralanırsa şayet opsiyon koyarız inşallah.
Harika haberler bunlar.Emrah Başsan, Adana Demirspor ile anlaşmaya vardı.
Latovlevici ise Sivas'a imzaya gidiyor. (Sabah)
Göbeğini içine çekmiş.![]()
Kadere bak
karabük poko için 1,5 milyon istemiş.bursa 750.000 veriyomuş.gönder donku,al pokoyu.kaybın değil kazancın olur.
5 dk önce 1.5 milyona alsaydık şimdi 1 milyon kardaydık. Ulan dursun!POKO İCİN YARIŞ KIZIŞTI - Karabuk Net Haber Karabuk Net Haber 2,5 milyona cıkmış pokonun fiyatı.yok mu artıran
Sergenle Evra konusunda ayrıssakta severim onu cok. Kavga etmeyiz çünkü onun hastane masraflarını karşılayacak param yokyiğitle münakaşa etmenin pek cezbedici bi tarafı yok .boşuna post kasmayın...
Arda yı aslında ben de çok sevmem , hep antipatik bulurum . Ama bir yıldızın böyle kayışı beni üzdü şahsen . Arda nın GS ye vefa borcu var . Belki büyüklük gösterirsek , bambaşka biri olur diye düşünmüştüm.