Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.310
- 91.221
- 5.093
Ndiaye 30 Maicon 25 işlerine geliyorsa.Birazda biz keriz yolalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O opsiyon 3.yilinda devreye giriyor20 bile az bence.25 yapılmalı,opsiyonu düzeltilip...
Hiçbir şeyin tadı yok. Transfer yok param yok zayıf dersim çok. Herşey ters gidiyor.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
N’Diaye giderse yerine Amartey alınabilir.
okuyacağın yok senın git başla bi işe sigortan başlasın bari.Hiçbir şeyin tadı yok. Transfer yok param yok zayıf dersim çok. Herşey ters gidiyor.
Hiçbir şeyin tadı yok. Transfer yok param yok zayıf dersim çok. Herşey ters gidiyor.
calissana olm dersine
simdi survivor baslayinca iyice patlayacaksin
Trump baba naber?
Derslerin caresine bakarim bi şekilde ama parasizliga çare bulamıyorum. Turkcele gectim geceli belim dogrulmadı zaten. Faturalım çok artıyor internet yüzünden 425 tl ogrenim kredisinden bana cok az para kalıyor. Ben acindirmak icin yazmıyorum ama birine yazmam lazim yoksa uzüntuden fıttıricam. Babaannemede soyleyemiyorum.calissana olm dersine
simdi survivor baslayinca iyice patlayacaksin
@mattsandoz1
I understand that Stoke City have expressed an interest in the Senegalese 'box-to-box' midfielder Badou Ndiaye. 27-yrs-old, playing in the Turkish League with Galatasaray. (Part of the Senegal squad that reached the quarterfinals of the 2017 Africa Cup of Nations)
şerefsizler imbulayı verin hemen
bu ndiaye iyi paralara gidecek gibi,leminayı alalım sene sonu
Ndiaye-Maicon iddiaları doğrudur umarım 20 milyon bandında satabilsek ikisini çok çok güzel olurdu Belhanda kazığı bile umurumda olmaz ...
Uğur Karakullukçu: "Karabükspor'dan Poko'yu kim alırsa kadrosunu bir adım ileri taşır. Bence Galatasaray bile düşünmeli." Bakın Poko kesinlikle çöp diye tabir ettiğimiz 2. Sınıf bir oyuncu değil, lig maçlarını izleyenler iyi bilir, gerçekten kulübeye güç katacaktır.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
belhanda ne kadar kazık olursa olsun ,satıp para kazanbileceğin bi yetenek.umut var yani.
Maicon 13m
Badou 18m
Garry 7m
Belhanda 7m(katara)
45m temiz para
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.Avrupa da 150-200 m euro bonservislerin verildiği EPL'de kötü futbolculara bile 30-40 m euro'ların havada uçtuğu yerde bizim istememiz gereken ücretler:
Maicon 20 m euro
Ndiaye 35 m euro(Opsiyonu 2019'dan itibaren devreye giriyor)
Garry 12.5 m euro
Toplam: 67.5 m euro![]()