Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terimin, çer çöp dışında bir oyuncunun satışına onay vereceğini sanmıyorum.

İyi bir teklif gelir ise her oyuncu satılmalı ama öncesinde yerine alternatifi hazırlanmalı. Bunu yapa bilecek yönetim var mı, bence yok.

Rodrigues'e teklif yok mu yaw satalim 10-15milyona Gaitan'i kiralayalim

Alanyaspor'un yıldız golcüsü Vagner Love, Flamengo'da oynamak istiyor. Taraflar arasında transfer görüşmesi başladı. (Mundo ESPN)

ne imbulası ne leminası yaw. Ndiaye satılırsa yerine Tolga ciğerci oynar, yine gaza gelmiş herkes

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne imbulası ne leminası yaw. Ndiaye satılırsa yerine Tolga ciğerci oynar, yine gaza gelmiş herkes

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
emre mor a imza attırırsak ancak ndiaye nin satılacağına inanırım ! terim asla bırakmaz şu koşullarda ndiayeyi

Bu tv yorumculuguna hastayım. Adamlar bir takımın altını oymak için harika algı yönetimi yapıyor..
Ağızlarına şu sıra maiconu doladılar şöyle hata yapıyor böyle kötü falan diye.. sonra kendimden şüphe ediyorum o kadar çok duyunca bunu acaba kötü mü lan diye.. sonra aklıma ședju geliyor rahatlıyorum.. kocaman bi hass..tirin Lan çıkıyor ağzımdan kapatıyorum tvyi..
Fena dokunmuş birilerine kapak gibi taktiği goller..

Ndiaye çok değişik bir futbolcu.

He dediğinde bulunacak biri değil Cenk e 25 veriyorlarsa Ndiaye en az 30 dan başlar

Basima birsey gelmeyecekse bende Hasan Sas'i sevmedigimi deklare etmek isterim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bir sol bek alın yeter şu kadroya. Başka hiçbir eksik yok. Emre Mor gelirse oda güzel olur ama onlar ekstra işler. Sol bek şart.
4cf1716ec9c84d7d19801898f0d9276c.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Ndiaye yi inşallah şimdi satmak gibi bir hata yapmayız son haftalarda takımın en iyi oyuncusuydu bence sene sonu daha iyi bir fiyata satılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt