Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus Darmianı bitirirse Asamoah yolu açılır Lichesteineri sene sonu yollarlar.

Stoke City
Wimmer 20,00 mil. €
Allen 16,00 mil. €
Imbula 26,00 mil. €

Bonservis vererek transfer etmiş takım Ndiaye için çekin 20,00 mil. €-25,00 mil. € filan çok dert edeceklerini zannetmiyorum ...

Stoke City
Wimmer 20,00 mil. €
Allen 16,00 mil. €
Imbula 26,00 mil. €

Bonservis vererek transfer etmiş takım Ndiaye için çekin 20,00 mil. €-25,00 mil. € filan çok dert edeceklerini zannetmiyorum ...
30-35 arası işlerine geliyorsa Ndiaye'nin yaptığı işi yapacak çok az futbolcu var yeryüzünde

Badou Türkiye rekoru kırılarak satılmalıdır. (Min. 25 milyon €)

Valla bundan 1 ay önce 15e bile satılsın derdim ama piyasa uçuk Cenk 22 milyona gitti bu İngilizleri buldun mu sömüreceksin transferde

Ndiaye'den şöyle bir para gelirse direk Cyprien 'e çökelim başka birisini kabul etmem

o çok zor be reis ama son zamanlarda bazoer düştü aklıma ne dersin oynatmıyorlar bebeyi

ajaxta çok iyi değil miydi yaw

Bazoer ilk çıktığı zaman gümbür gümbür gelmişti ama bir türlü o eşiği aşamadı git gide daha kötüye gitti yoksa yeni Pogba olacak gibi geliyordu Bazoer

Gelip Wolfsburg'da yapamadığı patlamayı Galatasaray'da yapabilir mi tabi ki yapabilir Ndiaye'nin üzerine birde Bazoer'i alıp onu parlatmak acayip bir iş olurdu

Ama ben Ndiaye'den öyle hayvani bir bonservis gelirse o parayla kesin iş yapacak bir adam almaktan yanayım açıkcası

Ulan Dursun bir kez olsun tok satıcıyı oyna.Rodrigues 15 Maicon 20 Ndiaye 25 milyon olarak kapıyı aç.

Paulinho'nun 40,00 mil. € ettiği Dünya da Ndiaye'yi 25,00 mil. € etse çok mu :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt