Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar istemedi bizde almadık masalına inanan yoktur herhalde, bir de bu durum Galatasaray da bir efsane haline geldi.

Geçin bu işleri, taraftarı dikkate alan kimse yok masal okumasınlar, istifa sesleri çıkarken nerdeler.

Bravo hocam :005:

Taraftar istemedi bizde almadık masalına inanan yoktur herhalde, bir de bu durum Galatasaray da bir efsane haline geldi.

Geçin bu işleri, taraftarı dikkate alan kimse yok masal okumasınlar, istifa sesleri çıkarken nerdeler.

Hamza Hamzaoglu, Riekerink ve Tudorun gönderilmesinde taraftar baskisi önemli bir rol oynadi (hocalari savunmuyorum)

Bunu inkar etmiyorsun heralde

Galatasaray Kulübü, Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesindeki, futbolcunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonunun iptal edildiğini açıkladı.

Demek ki taraftari dikkate alan birileri var

Bursa macinda opsiyon devreye girecekti,Mac gunu iptal edildi

Galatasaray Kulübü, Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesindeki, futbolcunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonunun iptal edildiğini açıkladı.

Demek ki taraftari dikkate alan birileri var

Bursa macinda opsiyon devreye girecekti,Mac gunu iptal edildi

Kulübü birazcik takip eden taraftarin bazi konularda dikkate alindigi görebilir, görmemek zor olmamali hakikaten

Bknz: terimden önce son 3 hocanin gönderilisi

Her ne kadar heyecanımız kırıldıysa da özledik takımı.

Fatih Hoca'nın en büyük icraati Elmander oldu şimdiye kadar.

Hamza Hamzaoglu, Riekerink ve Tudorun gönderilmesinde taraftar baskisi önemli bir rol oynadi (hocalari savunmuyorum)

Bunu inkar etmiyorsun heralde

Tamamen katılmıyorum söylediğine.

Hiçbiri gönderilmesi gereken zamanda yani taraftarın homurdandığı zamanda gönderilmedi. Ne zaman işler artık son noktaya geldi, yönetim olarak hocanın arkasında duracak,savunacak birşeyleri kalmadı o zaman gönderdiler. Tabiki taraftarın tepkisi bu süreci kısalmıştır ama hiçbir zaman taraftar istemiyor bunu almayalım yada bunu gönderelim durumu olmadı. Şöyle bir algı oluştu sanki Galatasaray taraftarları Twitter de toplanıp istediklerini yaptırıyor gibi, bu tamamen yalan.

Kulübü birazcik takip eden taraftarin bazi konularda dikkate alindigi görebilir, görmemek zor olmamali hakikaten

Bknz: terimden önce son 3 hocanin gönderilisi

Hiç sanmıyorum bariz başarısızlık görmeleri gerekiyor hoca gönderirken yoksa taraftarı çok taktıkları yok. Dediğin gibi olsaydı son yaşadığımız örnek Tudor’u işler son noktaya gelene kadar takımın başında tutmazlardı zira taraftar bunu daha önce istedi. Yani olay pek bize kalmıyor.

Saf misiniz yav.

Taraftari sallayan olsa 3 senedir bu kadar fiasko bu kadar rezalet bu kadar hainlik yasanir miydi.

Fikret Orman: 75 milyona pounda stoper satıldığı, 200 milyona oyuncuya satıldığı yerde Cenk'i sattığımız fiyata dünya başarısı yapmamak lazım.

Mantıklı konuşmuş uzun süre sonra.

Tamamen katılmıyorum söylediğine.

Hiçbiri gönderilmesi gereken zamanda yani taraftarın homurdandığı zamanda gönderilmedi. Ne zaman işler artık son noktaya geldi, yönetim olarak hocanın arkasında duracak,savunacak birşeyleri kalmadı o zaman gönderdiler. Tabiki taraftarın tepkisi bu süreci kısalmıştır ama hiçbir zaman taraftar istemiyor bunu almayalım yada bunu gönderelim durumu olmadı. Şöyle bir algı oluştu sanki Galatasaray taraftarları Twitter de toplanıp istediklerini yaptırıyor gibi, bu tamamen yalan.

O zaman kulübü iyi takip etmiyorsun

Mesela Galatasaray yönetimi neden sezon ortasinda Karabükün hocasiyla anlaşsin? Sosyal medyada Tudorun Galatasarayda gelmesini isteyen taraftarin Tudorun Galatasaraya gelmesinde hiç bir rol oynamadigini mi düşünüyorsun hakikaten?

Tudorun gönderilişi de ayni durum. Savunacak birşeyleri kalmadi o zaman gönderdi diyorsun ama sanki Malatyaspor maglubiyetinden önce savunacak birşeyler kalmiş varmiydi da Tudoru kovmak için taaa Malayta maçini beklediler?

Galatasaray taraftarları Twitter de toplanıp istediklerini yaptırmiyor ama kesinlikle bazi konularda dikkate aliniyor

Son düzenleme:
Bilip bilmeden yorum yazmaktan kacinalim

Hamza rize'den 4 yedi araya milli ara girmesine ragmen gönderilmedi maca 3 gun kala gitti,nezaman ki hamza idmanda umut bulut'la ilgili taraftara salladi taraftar cileden cikti ve yönetim göndermek zorunda kaldi

Evra mantıklı transfer değil ama onun yerine Balta ve Carole yetenek fakirlerinin oynacağını düşünürsek mantıklı geliyor.

Carole'u Şener bile mal etti yerlerde süründürdü.

Harbiden bu Cenk Ergün’ü pasivize etti Hoca herhalde. Nerde belli değil. Aslında iş bitirici biri.

Ne yazik ki her halta burnunu sokan ve yönetim tarafindan dikkate alinan bir kesim taraftar var,faydalari da oldu zararlari da

carole diyenler muhtemelen hic macını izlemediler bu adam,adam bir kere yazık kör yahu

yoksa gecen sezon tek basına 10 küsur asist nasıl yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt