Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman kulübü iyi takip etmiyorsun

Mesela Galatasaray yönetimi neden sezon ortasinda Karabükün hocasiyla anlaşsin? Sosyal medyada Tudorun Galatasarayda gelmesini isteyen taraftarin Tudorun Galatasaraya gelmesinde hiç bir rol oynamadigini mi düşünüyorsun hakikaten?

Tudorun gönderilişi de ayni durum. Savunacak birşeyleri kalmadi o zaman gönderdi diyorsun ama sanki Malatyaspor maglubiyetinden önce savunacak birşeyler kalmiş varmiydi da Tudoru kovmak için taaa Malayta maçini beklediler?

Galatasaray taraftarları Twitter de toplanıp istediklerini yaptırmiyor ama kesinlikle bazi konularda dikkate aliniyor

Gayet iyi takip ediyorum kulübü.

Malatyadan galibiyetle dönseydik şu an takımın başında Terim değil Tudor olurdu o yüzden biz istedik Tudor'u gönderdiler demeyin. Kulübü yönetenlerinin profilini hiç mi görmüyorsun, sence onlardan mantıklı birşey beklemek ne kadar akıllıca?

Taraftarları çok ciddiye alıyorlar ama Ergin Ataman'ı gönderip garip birisini getiriyorlar, her zaman eleştirilen Topsakal geliyor, sonra dalga geçer gibi görevinden alınıp yönetim içindeki etkisi devam ediyor. Uzun lafın kısası Galatasaray içindeki sözde kendilerini kulübün sahibi sananlar nasıl istedikleri kişileri başkan yapıyorlarsa diğer konularda da istedikleri kişileri alıp gönderiyorlar. Ama en son noktada çok fazla tepki oluşup artık karşı koyamayacaklarını anlayınca taraftarın istediği olmuş gibi oluyor ama işin özü farklı tabiki.

Fikret Orman: 75 milyona pounda stoper satıldığı, 200 milyona oyuncuya satıldığı yerde Cenk'i sattığımız fiyata dünya başarısı yapmamak lazım.

Mantıklı konuşmuş uzun süre sonra.

Bence ağır saçmalıyor. Tamam yaptığı doğru işler var bunu inkar etmemek lazım ama demagoji yapmanın da anlamı yok. Böyle açıklamalar yaparak aklınca bu transferi daha da anlamlı bir hale sokup başardıkları şeyi sürekli sıcak tutmaya çalışıyor.

Mbappe örneği veriyor, yok o yok bu diyor. Tamam işte gayet iyi iş yaptınız satabileceğiniz max. paraya sattınız Türkiye standartlarında yaptığınız dünya başarısı yani açık konuşmak gerek.

Yeni Malatyaspor yönetimi, Galatasaray antrenmanındayken yan sahada idman yapan Yeni Malatyaspor'u ve kendisini bekleyen yerli oyuncuları ziyaret etmeyen Lucescu'nun tavrının kabul edilemez olduğunu açıkladı.

Asamoah işi tamamen biter galiba sözleşme uzatıyorlar
Ingstram paylaşımını juvenin
ede222b0ea92631694da1de42f3549c6.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son West Ham böyle paylaşım yapmıştı, Feghouli gelmişti. Hayırlı olsun şimdiden.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Evra
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Emre
Gomis

En fazla bu olur Emrede zor hatta

Gayet iyi takip ediyorum kulübü.

Malatyadan galibiyetle dönseydik şu an takımın başında Terim değil Tudor olurdu o yüzden biz istedik Tudor'u gönderdiler demeyin. Kulübü yönetenlerinin profilini hiç mi görmüyorsun, sence onlardan mantıklı birşey beklemek ne kadar akıllıca?

Taraftarları çok ciddiye alıyorlar ama Ergin Ataman'ı gönderip garip birisini getiriyorlar, her zaman eleştirilen Topsakal geliyor, sonra dalga geçer gibi görevinden alınıp yönetim içindeki etkisi devam ediyor. Uzun lafın kısası Galatasaray içindeki sözde kendilerini kulübün sahibi sananlar nasıl istedikleri kişileri başkan yapıyorlarsa diğer konularda da istedikleri kişileri alıp gönderiyorlar. Ama en son noktada çok fazla tepki oluşup artık karşı koyamayacaklarını anlayınca taraftarın istediği olmuş gibi oluyor ama işin özü farklı tabiki.

Sabrinin sözlesmesi uzatildiktan sonra #GalatasarayDaHirsizVar hashtagi ile twitter gibi sosyal platformu dolduranlar Galatasarayin yöneticileriydi zaten

Sabrinin sözlesmesini önce uzatip sonra ayni sezonda iptal etmeleri de kulüp yöneticilerin fikriydi

Ve sezon ortasinda Karabüksporun teknik direktörü ile anlasmak da yöneticilerin her zaman hayal ettigi seydi

Çünkü taraftari dikkate alan yok :)

Oyunculara ederinin 2 katını verip babam da alır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 katta defil aslinda olay terimin menajerleri saf disi birakmasi olayi. Transfer sezonu baslamadan demistim terim menajer çiftligi olan floryayi ele aldi biraz zor transfer yapariz biz

Hoccammm hevesimizi kacırdı bugun, balta ile idare ederiz sezon sonuna kadar, dıransfer falan beklemeyin

Balta'dan sol bek olmaz en son mustafa denizli denedi gördük ne halt oldugunu

Oyunculara ederinin 2 katını verip babam da alır

Eskiden ederinin 3 katını veripte alamıyordun. Ki piyasaya bakıldığında bence biz ucuza bile aldık adamları. Fernando bile 4’e geldi. Normalde sen bu adamı 10 milyona alamazdın. Bence iyi
iş görüyordu.

Sabrinin sözlesmesi uzatildiktan sonra #GalatasarayDaHirsizVar hashtagi ile twitter gibi sosyal platformu dolduranlar Galatasarayin yöneticileriydi zaten

Sabrinin sözlesmesini önce uzatip sonra ayni sezonda iptal etmeleri de kulüp yöneticilerin fikriydi

Ve sezon ortasinda Karabüksporun teknik direktörü ile anlasmak da yöneticilerin her zaman hayal ettigi seydi

Çünkü taraftari dikkate alan yok :)

Şükrü, min. 25 milyon taraftarı olan ve sosyal medyayı bu kadar çok iyi kullanan bir taraftar profili varken tabiki taraftarın dediklerini görüyorlardır. Ben taraftarları hiçe sayıyorlar demiyorum ama taraftar istedi aldılar taraftar istedi gönderdiler diye birşey yok, bu kocaman bir balon. Taraftarın istediği ama alınmayan yüzlerce olay vardır onları neden söylemiyorsun.

Tudor'un gelmesi şartların oluşmasıyla alakalıydı, taraftarların yazdıkları katalizör görevi yapmıştır ama inan sırf taraftar istedi diye değil o gün yapacak başka bir planları olmadığı için bu yolu seçtiler. Zaten bu durum bile irdelenmesi gereken birşey ama uzatmayım fazla.

Sabri demişsin de Allah aşkına yıllardır kaç kere gönderin diye söylendi, kaç senedir taraftarı dinlemediler ama bu sene dinlediler öylemi? Sabri'nin gitmesi işlerine geliyordu ve gitti.

Şükrü, min. 25 milyon taraftarı olan ve sosyal medyayı bu kadar çok iyi kullanan bir taraftar profili varken tabiki taraftarın dediklerini görüyorlardır. Ben taraftarları hiçe sayıyorlar demiyorum ama taraftar istedi aldılar taraftar istedi gönderdiler diye birşey yok, bu kocaman bir balon. Taraftarın istediği ama alınmayan yüzlerce olay vardır onları neden söylemiyorsun.

Tudor'un gelmesi şartların oluşmasıyla alakalıydı, taraftarların yazdıkları katalizör görevi yapmıştır ama inan sırf taraftar istedi diye değil o gün yapacak başka bir planları olmadığı için bu yolu seçtiler. Zaten bu durum bile irdelenmesi gereken birşey ama uzatmayım fazla.

Sabri demişsin de Allah aşkına yıllardır kaç kere gönderin diye söylendi, kaç senedir taraftarı dinlemediler ama bu sene dinlediler öylemi? Sabri'nin gitmesi işlerine geliyordu ve gitti.

Kulübü taraftar yönettigini iddia etmedim, ama taraftarin hiç dikkate alinmamasina katilmiyorum

Son 2-3 yili takip eden herkes taraftarin bazi konularda dikkkate alindigini, yönetim kararini onlara göre verdigini görebilir ve anlayabilir

Neyse daha fazla uzatmayalim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt