- 15 Eylül 2009
- 65.312
- 11.745
- 2.993
simdi ne desem irkciliga girerJuve ile uzatacak büyük ihtimal.
o yüzden susuyorum
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdi ne desem irkciliga girerJuve ile uzatacak büyük ihtimal.
Sol beke beklenmedik, basına düşmemiş birisi gelecek bence. Kayseri maçına yetişeceğini düşünüyorum.
Asamoah defteri kapandı, hocanın da son açıklamasından anlaşılıyor. Gelecek sezon için kontrat teklifine de yanaşmadı herhalde Asamoah, Juve ile uzatmayı düşünüyor olabilir.
Sürpriz isim Bruma olabilir mi?
nasıl olsa yıllık ücret vermede bi sorunumuz yok ,bruma istediği ücreti alabilir burda.gelir herhalde fatih hoca faktörü ile
Bruma mı Emre Mor mu?
ikisi de bizim olsun ya ama feghouliyi ne yapacagız....emre yerli kadro açısından da gelebilir.bilemiyorum
Bruma gelirse solda oynar, Feghouli sağda. Garry de hamle oyuncusu olur.
35m Euro gelir elde etmisler bu senebu basaksehir taraftarı olmayan ,gereksiz bi kulüp olarak daha fazla ortada dolanmaya devam etmemeli bence.kapatılsın gitsin..clichyi biz alacakken araya girip iyi yıllık ücret veriyo,ardayı yüksek paralara almaya calısıyo...bu ne saçmalık...nerden alıyon parayı...hiçbişeyin yok....
Kimse katkida bulunmadi napalim ercay bi tekDoktor bey bu nasıl iş totem konusunu açtınız , transfer ihtimali yüzde 0'a indi.
hala asamoahCarole geri gelsin + ucuz ve genc bi güney amerikali yeterli olur
Sene sonu da Asamoah gelir Carole gider
Bruma mı Emre Mor mu?
Aksini düşünüyorum. Brumanın sorunu son vuruşları, son pasları idi ama üstün körü rakibin arasına dalma huyunu geliştirmişti. Emre Mor ise henüz bundan çok uzak.Bence Emre Mor..
Zamanında Bruma ya az kızmadık, az kufur etmedik.. Adamda hız var ama beyin yok.
Bence Emre Mor farklı biri.. Kapalı savunmaları acabilecek bir yetenek.