Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Kunter ile yollarını ayıran Galatasaray Odeabank, Oktay Mahmuti ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı. [BeinSports]

Galatasaray, Benfica'nın da istediği Bruno Peres için yaklaşık 9 milyon €'luk teklifte bulundu. İki kulüp Roma'nın kararını bekliyor. [Premium Sport]

O kadar parayı baş mevkii sağ bek olan birine yatırmayız sallamışlar.

Basında kimin ismi çıksa forum ahalisi satalım diyor. Az menejerlik oynayın işsizler.:P

Bu arada alt yapıda geçen bir sol açık izledim. Yaşıtlarına göre baya fizikli ve teknikti.Sol ayaklı idi bide. İsmi yanılmıyorsam Metehan’dı. İş var gibi görünüyor. Bide Ahmet Sivri ve Mustafa Kapı var. Hoca niye kampa almadı bunları onuda merak etmiyor değilim.

Perese çok sevinirim hayalde olsa adam bildiğin uçak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan utanmaz :D millet fernando yattı feghouli yattı derken ısrarla gelecek diyordum :D n'diaye ye kimse o paraları vermeyiz derken net bonservisi söylüyordum işine gelince sıkıyor olduk :D aha bunlar gibiler için bir şey anlatmıyorum zaten. asamoah'ı ben transfer ettim san ki gelmedi adam napalım
Anlat kardeş, biz dinliyoruz.

vay be demek hocanın sürpriz yapabilir dediği transfer buymuş , basında ismi çıksaydı gülerdim , imkansız diye.

nasıl ayarttılar acaba adamı?

ayakta uyuyun. Remy geliyor anlasilan. Hoca 4-4-2 ye gecis yapacak (tavares LB, Remy ST)

Remyyyyyyyy

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geliyor galiba

skysports-loic-remy-chelsea_4002956.jpg

Galatasaray, Loic Remy ile görüşüyor. Las Palmas'ta kiralık olarak top koşturan oyuncu, Galatasaray'a bonservisiyle gitmeye olumlu bakıyor. (RMC Sport)

Muthis bir hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt