Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün yazdım A.Ayew’le beraber.Kalbim temizmiş :) Remy ile Ayew şu şanlı formayı giysinler artık.

kiralık topcuyu nasil alicaz yav

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Tanziloic

Discussions Loïc Rémy-Galatasaray. L'offre du club d'Istanbul est jugée très intéressante par le Français. Des clubs espagnols encore en course #Mercato #rmclive

"Loïc Rémy ve Galatasaray arasında görüşmeler. İstanbul kulübünün teklifi Fransızlar tarafından ilginç bulundu. İspanyol kulüpleri de hala yarışta."

Loïc Rémy - Bafétimbi Gomis

joie-loic-remy---bafetimbi-gomis-07-10-2011-france---albanie--eliminatoires-euro-2012-20111008093043-5942.jpg

Loic Remy hic begenmedim ve begenmiyorum...
Yanlis hatirlamiyorsam kalbindede sorunlar var bu elemanin (marsilya ya transferinden once sanki oyle birseyler vardi). Karikoyde Gomis bayilir buda kalpten giderse gorun cumbusu...

bitmis diyebiliriz

Remy'i chelsea'deyken istemistim, su an durumu nasil bilmiyorum, bu sezon la liga'da 12 macta 5 gol atmis. Hucumu guclendirir, gerektiginde 442 oynariz, Gomis cezali veya sakat oldugunda Remy'i rahat kafayla izleriz. Umarim transferi gerceklesir.

4-4-2'ye döner Belhanda'yı keseriz herhalde. Ya da Ndiaye'ye gelen teklif varsa satılır.

Remy bedavaysa iyi transfer.Son baharını yasar FT ile birlikte.İnşallah olur bu transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt