Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eksi butonunun kaldırılması gerçekten üzücü.

Hani FT dostluklarini kullanip transferler olacakti ? Artik futbol dunyasinda kaale alinmiyor mu bunu mu anlamamiz gerekiyor?

Eger behic veya ciftci gelirse kendisini artik dunya futbolu gibi bende kaale almayacagim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo
Elmander
Drogba
Muslera
Ujfalusi
Hagi
Popescu
Taffarel
Capone

de Fatih Terim döneminde geldi. Aziz Behich de gelebilir sorun değil ama bütün transferleri çapsız yapacakmış gibi yazmak önyargılıdır.
Alp terim doneminde gelen capsizlarida yazsaydik adaletli bir post olurdu

sol kanat için emre mor gelecek gibi görünüyor.remy gerekli ve çok faydalı bi transfer olur...

Uğur Çiftçi'ye hazırsınız umarım. Sene sonunda da Behich.
Ömer fikir senin kimse karışamaz ama Tudor zamanında hiç muhalif değilsin ama sevgili hocan gidince muhalif bir yapıya büründün. Avcı gelsin , Aziz ve Uğur gelecek gibi . Ha bunlar gelir mi evet ihtimal var ama Tudor zamanında bunları dile getirmemen ilginç . Dediğim gibi fikir senin kimse bir şey diyemez ama bari Tudor yerine iyi bir hoca yüzünden muhalif olsaydın

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alp terim doneminde gelen capsizlarida yazsaydik adaletli bir post olurdu

İkinci döneminde oran daha yüksek ama orada transferi yönetime tamamı ile bıraktım hatalıydım diye kendi diyor zaten.

Şu an sizin çöp gözü ile baktığınız adamları yıldız yapan adam da Terim ve Şenol Güneş'tir bu ülke de.

Selçuk
Burak
Semih
Umut

hangisinden verim almadı bu adam. Çöp demek kolay. Sevmediğiniz için sürekli bunu yapıyorsunuz. Hamza Hamzaoğlu'da çöp denen adamdan suyunu çıkartıp verim alıyordu o da linç edildi.

Ferguson bize gelse çöp muamelesi yapılacak adamların etrafına 2-3 yıldız koyarak 90'lı ve 2000'li yıllarda damga vurdu İngiliz futboluna. O gittiğinden beri 10 katı pahalı kadrolar kuran takım ilk 3'e bile giremiyor.

Adam Carrick, Fletcher, 38'lik Giggs ve Scholes ile şampiyon oluyordu. Transfer ergenliğini/ veya kişisel fikirleriniz doğrultusunda şekillenen önyargıları bırakırsanız teknik de tartışırız.

uğur gelmeyecek behiçi bilmiyorum. Uğurun menejer pompalaması olduğunu bilmemek için gerizekalı olmak lazım. 2 yıldır ismi geçiyor bizle özellikle fanatik gibi gazeteler tarafından kimse sorgulamıyor mu bunu?

Aziz Behich ligin en iyi sol beki

Yine de gelmesin tabii

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Behiç gelecekse Linnes kalsın. Sol bek oynasın. Boşuna masraf yapmayalım.

Remy halihazırda kiralık değil mi Las Palmas’ta? Adamlar kaç milyona bırakıcaklar bonservis falan deniyor? Piyasası olmayan bir adam değil ki şimdi 4-5 M mi vericez forvete.

Uğur Çiftçi'ye hazırsınız umarım. Sene sonunda da Behich.
Ben senin derdinin Fatih Terim olmadığını, sana göre Tudora yeteri kadar sabredilmediğini düşündüğün için böyle mesajlar yazdığını düşünüyorum.

Tudor belki iyi bir Teknik Direktör olacak ileride, bunu şu an için hiç birimiz bilemeyiz. Sadece herkes kendine göre fikir yürüte bilir, bana göre olamayacak çünkü hatalarını kabul edebilen birisi değil. Bunu yapamayan birisi kendini geliştiremez, kendini geliştirmeyen birisi çalıştırdığı Takımı geliştiremez.

Ileride iyi bir Teknik Direktör olsa bile, bizim bunun için vaktimiz yok. Bu sezon yapılan yatırırımın kabul edile bilir tek bir karşılığı var, Şampiyon olmak. Tudor ile de olabilir idi bu ama benim şahsi fikrim Tudor ile şansımız çok düşük olurdu. Tren kaçtıktan sonra bir şey yapmak sadece reaksiyon olur, şampiyonluk şansımızı belirgin bir şekilde yükseltmek için harekete geçilmesi gerekiyor idi ve geçildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt