Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis-Rémy ile 4-4-2 mi yoksa Emre Mor'lu 4-1-4-1 mi

Emre mor gelsin

Aziz behiç malın teki

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kokainman evra video paylasmiyormu

Ömer fikir senin kimse karışamaz ama Tudor zamanında hiç muhalif değilsin ama sevgili hocan gidince muhalif bir yapıya büründün. Avcı gelsin , Aziz ve Uğur gelecek gibi . Ha bunlar gelir mi evet ihtimal var ama Tudor zamanında bunları dile getirmemen ilginç . Dediğim gibi fikir senin kimse bir şey diyemez ama bari Tudor yerine iyi bir hoca yüzünden muhalif olsaydın

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor'a eleştirilerim de vardı. Terim'e de var. Bunlar sportif eleştiriler. Bunların hepsinden önemlisi kulübün çiftlik yapılmasını herkesin kanıksaması. Yabancı düşmanlığının iliklere kadar işlemesini en ilerici takılanların bile eleştirmemesi, sistemsizliği, kendi liginde takılmayı eleştirenin çıkmaması.

Terim'e saygım çok büyük. Ama bu kendisinin kurtarıcı görülüp her defasında kulübün paçavra niyetiyle başkası olmaz mantığıyla aynı isimler etrafında döndürülmesini, 20 yıldır tek bir sistemli yapının kurulmamasını açıklamıyor. Ben Galatasaraylıyım, terim dahil herkesin başarısını isterim. Birileri gibi Tudor gitsin de Rijkaard gitsinde ne bileyim aklınıca gelecek Terim dışıdna herkes gitsin de haklı çıkayın derdinde de değilim. Ama Mehmet Ayanların, Mehmet Ağarların, Arda Turanların, hoca sabote eden Sinan Gümüşlerin futbol zevkimi öldürmesi Galatasaraylı olmaktan daha önemli bir sorun. Başkalarına ağzımıza geleni sayarken başkalarından farkı olmayanlara prim veriyoruz.

Tudor'a eleştirilerim de vardı. Terim'e de var. Bunlar sportif eleştiriler. Bunların hepsinden önemlisi kulübün çiftlik yapılmasını herkesin kanıksaması. Yabancı düşmanlığının iliklere kadar işlemesini en ilerici takılanların bile eleştirmemesi, sistemsizliği, kendi liginde takılmayı eleştirenin çıkmaması.

Terim'e saygım çok büyük. Ama bu kendisinin kurtarıcı görülüp her defasında kulübün paçavra niyetiyle başkası olmaz mantığıyla aynı isimler etrafında döndürülmesini, 20 yıldır tek bir sistemli yapının kurulmamasını açıklamıyor. Ben Galatasaraylıyım, terim dahil herkesin başarısını isterim. Birileri gibi Tudor gitsin de Rijkaard gitsinde ne bileyim aklınıca gelecek Terim dışıdna herkes gitsin de haklı çıkayın derdinde de değilim. Ama Mehmet Ayanların, Mehmet Ağarların, Arda Turanların, hoca sabote eden Sinan Gümüşlerin futbol zevkimi öldürmesi Galatasaraylı olmaktan daha önemli bir sorun. Başkalarına ağzımıza geleni sayarken başkalarından farkı olmayanlara prim veriyoruz.
Hakli olduğun noktalar yok değil lakin sistemi kurmak için de sistem adamı ve çok kaliteli biri olmalı . Bunu rikering, Tudor gibi 1837. sınıf teknik direktörlerle yapamazsın. Rijkaard sistem adamıydı ama o da yanlış zamanda geldi kulube .feldkamp gibi adamla sistem yaparsın tabii daha genci ile , Tudor vb. dengesiz tiplerle değil .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Körler ülkesinde tek gözü olan kral olurmuş . Hakan Balta da topa sol ayağıyla vurduğu için ayrıcalıklı :)

Gomis-Rémy ile 4-4-2 mi yoksa Emre Mor'lu 4-1-4-1 mi

Emre mor gelsin

4-4-2 bu sene zor belki bazı maçlarda deneriz ama kadromuzda ortasaha da yedeğe düşmeyecek 3 isim var. Belhanda Fernando ndiaye 3lüsünden biri mutlaka yedeğe düşer 4-4-2 de. Daha sinanı var yasini var garysi var gelirse moru var. 4-4-2 için kadroyu seneye yeniden modernize etmek gerekiyor.

Önemli olan saha içinde gösterilecek olan oyun. Bir sol bek almamız lazım bence, alınır da ama Tudor dönemindeki gibi iç sahada aslan, dış saha ve derbilerde de kedicik kesileceksek istersek KDB’yi alalım farketmez. 1. hafta oynanacak Kayseri maçı önemli test olacak. Tudor’la onda %99 puan bırakırdık misal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse hakan-ı izlemeye stada gitmez terimde olsa

Ben senin derdinin Fatih Terim olmadığını, sana göre Tudora yeteri kadar sabredilmediğini düşündüğün için böyle mesajlar yazdığını düşünüyorum.

Tudor belki iyi bir Teknik Direktör olacak ileride, bunu şu an için hiç birimiz bilemeyiz. Sadece herkes kendine göre fikir yürüte bilir, bana göre olamayacak çünkü hatalarını kabul edebilen birisi değil. Bunu yapamayan birisi kendini geliştiremez, kendini geliştirmeyen birisi çalıştırdığı Takımı geliştiremez.

Ileride iyi bir Teknik Direktör olsa bile, bizim bunun için vaktimiz yok. Bu sezon yapılan yatırırımın kabul edile bilir tek bir karşılığı var, Şampiyon olmak. Tudor ile de olabilir idi bu ama benim şahsi fikrim Tudor ile şansımız çok düşük olurdu. Tren kaçtıktan sonra bir şey yapmak sadece reaksiyon olur, şampiyonluk şansımızı belirgin bir şekilde yükseltmek için harekete geçilmesi gerekiyor idi ve geçildi.

Tudor'un şahsı da önemli değil. Ülkedeki çark iğrendiriyor beni. Ve hemen her konuda erdemli kesilen insanlar bu çark kendileri lehine sonuçlanacak beklentisi ile birşey demiyor. Bu ülkede Terim, Denizli'nin hocalığı Aziz Yıldırım'ın ve Lise'nin yönetim tahakkümü, oyuncuların hoca yemesi, medyanın kendilerini bu saydığım isimlere peşkeş çekmesi bitmeyecek. Al birini vur ötekine. Bir efsanedir son 10 yıldır yerli hocalardan başkası şampiyon olamıyormuş. Sebebinin bu kirli çark olduğunu söyleyen yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt