Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
remy.gif
remy

Di Marzio gecen hafta Evra haberleri veriyordu, anlasmak uzere falan demisti ama hala bir gelisme yok. Fatih hoca galiba geri adim atti.

Remy ismini ilk duydugumda heyecanlanmistim ama uygun bir bedele gelmeyecekse gerceklesmez o transfer.

Uygun bir bedele gelecek olursa Fiko calim atar diye dusunuyorum. O yuzden bu donem onemli bir transfer olmaz gibi duruyor.

Sezon sonunda Neymar Real Madrid e gidecek diyorlar. Psg ye gelirken öyle bir söz almış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sezon sonunda Neymar Real Madrid e gidecek diyorlar. Psg ye gelirken öyle bir söz almış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Neymar'ın olması gereken yer orası zaten bence. Ben hiçbir zaman Neymar'ı Barca'ya yakıştıramamıştım. Havası, karizması ve stiliyle Real'lik bir oyuncu. Real'e giden oyuncular daha havalı oluyor genelde. Ama öyle bir söz aldığını sanmıyorum.

Barça istemeyenler listesi hepside transfer listesine konmuş

c85db58e3ba1030a53955df76d966c86.jpg

Galatasaray, Çin Ligi’nde çıktığı 24 maçta 15 gol ve 3 asistik performans sergileyen 28 yaşındaki futbolcuyu, kiralama formülüyle kadrosuna katmayı planlıyor

Sarı-kırmızılı kulübe yakın çevrelerde, Çin'de Tianjin Quanjian kulübünün formasını giyen Alexandre Pato'nun menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği konuşuluyor. Belçikalı Axel Witsel ve Fransız forvet Modeste'yi kadrosunda bulunduran Tianjin kulübünün, Çin'de yabancı oyunculara getirilen sınırlama nedeniyle tekliflere açık olduğu, 24 maçta 15 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Brezilyalı yıldızın da Avrupa'ya dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

SABAH

Fransa RMC raporları, Galatasaray'ın eski Chelsea ve Crystal Palace'lı Loic Remy'yi şu anda ligin en altındaki İspanyol tarafı Las Palmas'tan imzalamaya yönelik görüşmelere başladığını belirtti.

Chelsea'den ücretsiz olarak katılan Remy, 13 maçtan altı gol attı ve ekibin faydalı bir üyesi oldu ancak yeni menajer Paco Jemez, Remy veya Oussama Tannane'nin planlarında olmadığını açıkça belirtti.

Fatih Terim'in koçluğunda olan Galatasaray 31 yaşındaki futbolcunun peşindeki tek takım değil. Fransa, İtalya ve İspanya'da olan kulüplerden de çok fazla ilgi gördüğünü gösteriyor raporlar. Bu kulüpler arasında Nice, Bordeaux, Levante, Malaga ve Olimpiyakos yer alıyor.

laliga news

Son düzenleme:
Gezinirken dikkatimi çekti. Ligimizde en çok gol atan oyuncular ve yaşları;

asd.webp

Hala yaşlı başlı adamların peşinden koşuyoruz. Tamamen tüketim toplumu olduk. Oturduğumuz yerden herkese, her şeye sallıyoruz fakat bir şeyleri düzeltmek adına kimse icraate geçmiyor. Bu ayıp hepimizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt