Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ricardo Rodriguez demiş webaslan şaka herhalde :38573:

Patrice Evra
Loic Remy

Gelir Carrasso-Lato gider diye düşünüyorum

selamun aleykum gönül dostları

hayırlı isler..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ricardo Rodriguez fazla kuvvetli bir isim degil, onu alacagimiza Benjamin Mendy’e yonelelim

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Miguel Layun ismi neden hiç geçmiyor? Bence aranılan isim olabilir. Gerekirse sağ bek oynar, 3-5-2'nin sol açığında oynar,frikik atar.

İyi bir sol stoper de alınırsa Sağ-Sol açıklar Mariano-Layun ile çok iyi 3-4-3 veya 3-5-2 oynanır.

kapat kapat leş olmuş ortam leş

A Spor canlı yayınında Nevzat Dindar: "Emre Mor Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor ama hocanın hedefi o değil. Gomis'e alternatif çok yönlü biri olacak. Sol bekte ibre Taffarel vasıtasıyla Brezilya'dan olacak gibi."

Nevzat Dindar: "Evra'nın son durumuna bakarsak kadro dışı kalmıştı. Hem oynamamış hem de yaşı 36 olan birinin oynaması zor. O kadar da çaresiz bir kulüp değil Galatasaray. Ön taraf için de bir sürpriz var. Hem forvet hem sol ön oynayabilecek bir oyuncu olur."

Nevzat Dindar: "Sol bekte pahalı transfer biraz zor. Muhtemelen potansiyeli olan geç bir oyuncu olabilir. Taffarel büyük avantaj oyuncu portföyüyle alakalı. Artık hoca da iyi bir oyuncu havuzuna sahip. Asamoah'tan daha fazla etki yaratacak biri de olabilir."

Nevzat Dindar: "Net bir duyumum yok ama Taffarel'in Telles gibi etkili olacağını düşünüyorum. Dikkat ederseniz Taffarel'in gelişi de gecikti, hala Brezilya'da. Benim hislerim bu yönde."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Junior Tavares süprüzü olabilir mi acaba bonservisi çok pahalıydı o elemanın

Sidcley'in sözleşme bitimine az kalmış Tafo aracı olursa uygun şekilde bitebilir adam sol bek olmasına rağmen 6 gol atmış

[FONT=&quot]AMK'ya göre de Fatih Terim'in sürpriz dediği futbolcu Andreas Granqvist. Elmander'in aracı olabileceği 32 yaşındaki İsveçli dev stoperin sezon sonunda sözleşmesi bitecek.

[/FONT]
DTUa1jKWAAAlp0m.jpg

Stoper lazim degil bize

Maicon
serdar
Koray
Ahmet
Donk
Hakan

Yeter bu lig icin

Sol bek+ Sol kanat + forvet

Taffarel yeni Sol Bekimiz ile döner Brezilya dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt