Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y0801.gif

PERŞEMBE 20 KASIM 1997

Bir umutsuz vaka: Fatih Terim!-1

Asıl inat, Galatasaray'ı yıkan inat, savunmanın kuruluşunda..

Sırf bana inat, Popescu'yu ısrarla yanlış yerde oynattı.. Adamı rezil etti.. Basında yazılanlara, televizyonlarda söylenenleri hatırlayın. Popescu sırf Fatih Terim inadı yüzünden Galatasaray'dan kovulma raddesine gelmişti.
Ama Popescu'ya 7 milyon dolar ödeyen yönetim, kongrede tefe alınmamak için baskı yaptı. Fatih Terim, bir iki maç Popescu'yu libero oynatmaya mecbur oldu. Şimdi Popescu kahraman.. Şimdi Popescu umut.. Çünkü libero oynadığı maçlarda Popescu ne büyük futbolcu olduğunu kanıtladı. Onun libero olduğu maçlarda, Galatasaray savunması gol yemek bir yana, rakibe pozisyon vermedi.

Ve Fatih Terim inadı Trabzon maçında savunmayı gene tandeme döndürdü. Popescu varken.. Ve de Altay maçında tandem oynadı, Popescu yokken.. Bu iki maçta tam altı gol yedi Galatasaray. Trabzon enaz beş tane daha atardı, Altay da enaz üç..

Güneş bu kadar meydanda.. Terim, çamur atarak, balçık atarak, güneşi sıvamaya çalışıyor. "Onlar ne anlar, ben anlarım.. Ben böyle oynamaya devam edeceğim. Eleştirileri de okumuyorum.." diyor.
Okumazsan okuma.. Dünya üzerinde okumamakla iftihar eden ilk ve son teknik direktör olduğunla kalırsın o kadar..
Marifet eleştiriyi okumamak değil.. Okuduğundan birşeyler çıkarmak. İkinciyi beceremiyorsan eğer, tabii, birinciyi yapmayacaksın.
Galatasaray'a bir tek büyük maç kazandıramayan, artık küçük maçlarda da, dört yemeye başlayan Fatih Terim'in görevine testi çatlamış ama, henüz kırılmamışken son verilmelidir.
Galatasaray'da eğer Yönetim varsa, ki ben var olduğuna inanıyorum. Bu karar derhal alınır. Alınmalı.. Fatih'e ödenecek tazminat, Galatasaray'ın adının yanında, devede kulaktır.

bu hıncal harbiden manyamıs...iyki senin gibiler dinlenip kestane olmamısız da bi efsane yaratmısız fatih hoca ile..o sezon 9 puan geriden gelip şampiyon olduk,fenerbahcenin şekerspor şikesine rağmen.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
bu hıncal popescuya asıkmış belliki o dönem.bütün yazılarında popescudan bahsediyo

Transferde yine sınıfta kaldık, yazık ya. Sol bek nasıl alınmaz hala..

bugün de duyumsuz gecti

12/13 maçlarını izliyorum defansta Dany,Hakan,Gökhanın yaptığı hataları gördükçe delirdim ya ne rezilce goller yenmiş,Hamit baya eleştiriliyordu adam efsane oynamış be her pozisyonun içinde nerdeyse.Bu sene defansı güçlendirmek zorundayız ya

Johan reis yarın idmana çıkıyor galiba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt