- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Türkler ya o yüzdensemih ile çolak ın ne karaktersizliği leşliği olmuş. el insaf.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkler ya o yüzdensemih ile çolak ın ne karaktersizliği leşliği olmuş. el insaf.
remynin fiyat ucmus galiba.hem remyle ugrasacagımıza sandro ramirez veya ahmed musadan biri kiralanmalı
veya islam slimani
evra için zırlayan var mi cidden,tavares gibi bi potansiyeli almak için ugrasırken
onu bırakmıyolar
Biri gelsin de carole disanda kim gelirse gelsinyine 1 haber cıkmıs santon hakkında ama sag ayaklı ve performansı kötü son yıllarda..tavares iyidir
istemez,boşafikospor istiyor diyorlar
onlar almadan önce biz alak
Sergendeki umuttan istiyorum. Evrayı bile katarlilara kaptırıyoruz adam sandro ramirezden ahmed musadan medet umuyor
Ne istemezi olum. Haftaya lig başlayacak adam santonu beğenmiyoristemez,boşa
Sergendeki umuttan istiyorum. Evrayı bile katarlilara kaptırıyoruz adam sandro ramirezden ahmed musadan medet umuyor
Üzmeyin Sergeni
He oğlum ameeed musayii da alcaz
Hee oglum remy de gelecek
Hee oglum tavares geldi
2-3 de ekstra dransfeeerrr
Tavares=Andre Santos diyebilir miyiz?
Carole un sorunu savunması . Kaç maçta kaçırdığı adamlardan dolayı gol yedikYaw Carole u itin seyine sokuyorsunuzda bu adam ilk geldigi devre arasi sezon sonuna kadar harika oynamisti. O performansini gosterecegini bilsem gozum kapali sol beki emanet ederdim ama sonraki sezonlarinda ve Sevilladaki donemi dusunduruyor beni...
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilk geldigi sezonunun 2. Yarisindan bahsediyorum... Ilk yarim sezonu yani. Gayet iyiydi o zamanCarole un sorunu savunması . Kaç maçta kaçırdığı adamlardan dolayı gol yedik