Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan ilk cıktıgında diyosun, tavares 96 dogumlu daha...şu an brezilya ligi oynanmıyo ve youtubeda 1 videosu var sadece.diğer videoda da aynı görüntüleri var.ben 5-6 maçını izledim maicondan ötürü.3-5-2 oynadı sao paulo o dönem ve geriye hiç dönmedigi zamanlar oldu ona tanınan özgürlükten ötürü.hatta maicona sövüyodu sao paulo taraftarları.

tavares ciddi bi potansiyel. 31 aralık 2016da gremiodan sao paulo b takımına transfer oldu sonra da a takıma yükseldi.daha yeni yeni oynuyo yani.ayrıca espn ve brezilya basını yaptı haberleri...bonservisine kadar yazdılar.
sergen sol bek transferinde soru işaretleri olabilecek türden bir adam alınacağını hiç sanmıyorum ben.. daha kaliteli, garantisi var denilebilecek türden, sözleşme sonuna az kalmış adamlara bakiliyordur tahminimce. büyük ihtimal carole'ü geri çağırır hoca zaten.. sanmiyorum tavares'in geleceğini.

Devre arası alabileceğimiz en iyi sol bek bence. Ayrıca kuvvetli ve hızlı olması hoşuma gidiyor.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen,biraz daha geç kalırsak tavaresin hücumda patlama gücü oldugundan brezilya ligi basladıgında bu istatistiklere yansıayacak,bonservisi yükselecek.

sergen sol bek transferinde soru işaretleri olabilecek türden bir adam alınacağını hiç sanmıyorum ben.. daha kaliteli, garantisi var denilebilecek türden, sözleşme sonuna az kalmış adamlara bakiliyordur tahminimce. büyük ihtimal carole'ü geri çağırır hoca zaten.. sanmiyorum tavares'in geleceğini.

sen sanmıyosun,o sanmıyor ama şu an ciddi haberler var.bekleyelim

Sol bek alın artık gözünüzü seveyim, şu güzelim kadroda sol bek nasıl olmaz! Umarım kamp bitmeden alınabilir.

Carole geleceğine kimse gelmesin

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir fotograf iki kral
85077df37565bc2123567973cd299ecf.jpg

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tavares gelirse ,aslında daha yeni yeni ortaya cıkan ama gelecegi olan bi futbolcu almıs olacagız.

KAP kapali kardesim ne transferi? su basligin KAPla ayni saatte acilip kapanmasi gerekiyor artik

tavares hakkında brezilyalilarin yaptığı bir analiz, yorum falan var mi okuyalım bulamadim bir türlü. wyscout'tan izleyeceğim gece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt