Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bari sol bek isini bitirsiler, rodriguese güveniyorum cok istekli.
birde o güney afirkali genci almislar 3 kere denedikten sonra.
demekki is var.
ama bek gercekten yok.

sergen yigiti bayiltip yumurta akina bulamis

Crystal Palace ve Watford, Badou Ndiaye'yi kadrosuna katmak istiyor. Mirror)

Terim ile Mourinho ayda bir buluşup tavla atıyorlarmış.

Mourinho Terim yüzünden nargileye alışmış.

sent via GSC
ayıp ettin can. buluşup tavla atmasalar bile sürekli online fifa attıklarını ben bizzat biliyorum. şaka bi yana transferde ricacı olmak için illa kanka olmaya gerek yok terimin mourinhodan oynatmadığı bi oyuncuyu isteyecek kadar sohbetleri olduğunu düşünüyorum.

DR4ncB4W4AYM8Hf

DP_w5tzXcAE3oc3

DTLCfaQWkAAa3Ik

Bizim genc yetenekler

dursunun oldugu yerde islerin düzgün gitmememesi normal ugursuz herif

lacazet sakatlandi
arsenal fena göte geldi

Bu latonun bir tane olumlu hareketi olmazmi ya

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ndiaye' ye cidden 15-20 milyon veren varsa hiç durmasınlar. Hep hücuma dönük oynamasını istedim, şu ana kadar oynadığı format için adam bulmak zor değil. Mesela Poko o işleri Ndiaye' den daha iyi yapabilir; Göztepe 1 milyona almak üzereydi, belki almıştır bile. Bana kalsa Ndiaye varken de alınmalıydı zaten...

sergen 3-4 transfer istiyo bla bla bla..bu yedeklerle şampiyonlugun gelecegini mi sanıyosunuz..asıl sizinki hayalcilik.solbek,sol açık şart.2 de gurbetçi bulsunlar az paraya

Ndiaye' ye cidden 15-20 milyon veren varsa hiç durmasınlar. Hep hücuma dönük oynamasını istedim, şu ana kadar oynadığı format için adam bulmak zor değil. Mesela Poko o işleri Ndiaye' den daha iyi yapabilir; Göztepe 1 milyona almak üzereydi, belki almıştır bile. Bana kalsa Ndiaye varken de alınmalıydı zaten...
Aldı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 solak oyuncu ile yolumuza devam edelim diyorum; Junior Tavares, Emre Mor, Emre Akbaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt