- 5 Ağustos 2009
- 4.465
- 4.017
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıl oldum uA ya bu transfer döneminde zaten. Taraftarsınız lan siz, aynı renklere gönül verenlerin duygularını bir kaç etkileşim için sömüren insanlar.
Ultraslan yurt içi koordinatörleri. Üstüne Suat Ateşdağ dj bozuntusu emoji yollamış.
Anlıyorum ben paylaşma sebebini. uA forumlarında yönetime yakın elemanlar var. Bir bildikleri olabilir.
Öyle bişey demedi agaSelahattin kınalı trabzonspor şampiyonluğun en güjlü adayıdır diyo :red: Ekli dosyayı görüntüle 53441
Kimsenin onlara bilgi yetiştirme gibi bir derdi olamaz, olursa da bir kişi paylaşır böyle milletle taşak geçer gibi emoji paylaşımına izin vermezler.Ultraslan yurt içi koordinatörleri. Üstüne Suat Ateşdağ dj bozuntusu emoji yollamış.
Anlıyorum ben paylaşma sebebini. uA forumlarında yönetime yakın elemanlar var. Bir bildikleri olabilir.
Bak sana güzellikle söyledim beni sinirlendirme akşam akşam.
yav ben duyumcuların hıc bırıne ınanmam ama seten yapmıyor gorusmeyı 48 saat fln olaylarına ınanmayın tutturamaması normalseten kendi kendine çelişki içinde 48 saat dedi belli olur dedi şimdi gelişme yok diyor ki menejerlerin monacoda olduğunu sağır sultan biliyor baron artık baron değil