Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demem odur ki sallamacı muhabirleri bile paylaşın ama şu primci ne idiğü belirsiz g*ötleri paylaşmayın

Seten 48 saat dedi doldu 48 saat herhangi bir twit atmazsa ona da güvenim kalmaz sonuçta çok patlayan haberi oldu.

Diagne gitti diyorlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selahattin kınalı trabzonspor şampiyonluğun en güjlü adayıdır diyo :red:
610F769E-1F87-4ABA-91AC-2FA48275FE19.webp

seten kendi kendine çelişki içinde 48 saat dedi belli olur dedi şimdi gelişme yok diyor ki menejerlerin monacoda olduğunu sağır sultan biliyor baron artık baron değil

Ultraslan yurt içi koordinatörleri. Üstüne Suat Ateşdağ dj bozuntusu emoji yollamış.

Anlıyorum ben paylaşma sebebini. uA forumlarında yönetime yakın elemanlar var. Bir bildikleri olabilir.
Kimsenin onlara bilgi yetiştirme gibi bir derdi olamaz, olursa da bir kişi paylaşır böyle milletle taşak geçer gibi emoji paylaşımına izin vermezler.

Transfer bitti mi hayır, o zaman ya olmazsa ne olacak?
Bak sana güzellikle söyledim beni sinirlendirme akşam akşam.

Mesela bedava bonservis için nasıl bi zaman lazım? 1 ay üst üste "biz bedava bonservisle almak istiyoruz" mu diyeceğiz Monacoya? Yıldırma politikası mı acaba? Artık adamlar illallah edip eh yeter be kardeşim paketleyin götürün mü diyecek :)

seten kendi kendine çelişki içinde 48 saat dedi belli olur dedi şimdi gelişme yok diyor ki menejerlerin monacoda olduğunu sağır sultan biliyor baron artık baron değil
yav ben duyumcuların hıc bırıne ınanmam ama seten yapmıyor gorusmeyı 48 saat fln olaylarına ınanmayın tutturamaması normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt