Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Bulut naptı sabahtan akşama kadar bedava verin diye yalvardı mı ben ümidi kestim Falcao falan gelmez.Diagnenin tatilini erken kesin kamp yesin bari.

Mesela bedava bonservis için nasıl bi zaman lazım? 1 ay üst üste "biz bedava bonservisle almak istiyoruz" mu diyeceğiz Monacoya? Yıldırma politikası mı acaba? Artık adamlar illallah edip eh yeter be kardeşim paketleyin götürün mü diyecek :)
el altından ya da yıllık/imza parası olarak Falcao'ya filan.

Kimsenin onlara bilgi yetiştirme gibi bir derdi olamaz, olursa da bir kişi paylaşır böyle milletle taşak geçer gibi emoji paylaşımına izin vermezler.

Transfer bitti mi hayır, o zaman ya olmazsa ne olacak?Bak sana güzellikle söyledim beni sinirlendirme akşam akşam.

Sinirlenince beni mi atıcan forumdan ? Düzgün dille söylesen ona göre cevap alırsın ki daha düzgün dille bunun paylaşılmasının doğru olmadığını söyleyen arkadaş da oldu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz Diagneyi satmışız, yani anladığım son dakikaya kadar bonservissiz zorlarız, olmadı 3 M bize kaçar ama bu iş dönmez artık Falcao gibi bir adamı her anlamda ikna etmişiz

ne kadar olumsuz bi adam lan

EA58qZpXkAEGxG-

basketçi eleman gelir transferi kaparız

devre arasına kadar kanser olur taraftar
devre arasında sığırın birine deli para bayılırız
sezon sonu gene satmaya çalışırız alan olmaz

Banega kop gel oğlum. Arabistan'da napacan gel şanlı Cimbom'a. Taraftarın hasını gör. Başarıyı tat. Zevkü sefa içinde yaşa. Yalıda otur. Bogazda balık ye.

Ahmet Bulut naptı sabahtan akşama kadar bedava verin diye yalvardı mı ben ümidi kestim Falcao falan gelmez.Diagnenin tatilini erken kesin kamp yesin bari.
Sakin ol yahu, bu işin hemen olmayacağı çok belliydi zaten.

Oturup içki içip goygoy yapmışlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt