Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.158
- 20.050
- 3.313
Abdurrahim Albayrak 3-4'e halleder. Çok güçlü ikna kabiliyeti var müzakereler de.3-4’e alman imkansız en az 9-10 istiyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdurrahim Albayrak 3-4'e halleder. Çok güçlü ikna kabiliyeti var müzakereler de.3-4’e alman imkansız en az 9-10 istiyorlar.
Sonrada volkani bi saga bi sola yatirip dört köse yapiyorFalcao transferi her anıyla sneijder transferini anımsatıyor. Önce gelmiyor sonra geliyor sonra gelmiyor ve en son geldi. Umarım falcao da 4. Adım aynı olur
bir rodrigues, moses, dirar degil tabi dimi kardes
Pivot Santrafor = Nefretim.Şu uzun boylu forvetlere uyuz olan bi ben miyim ya?
En fazla 1.90 falan olacak yoksa kazma oluyorlar genelde.
İstisnalar haric
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
26 daire de kapılarda sıkıntı yok benimkinde var. müteahhit değiştirmiyor hatun taşınmam diyor. hahahahah bakamıyorum olumluOlumlu seyler
Ev almissin
Galatasaraylisin
Ev aldigina gore isin var ve aile kurmussun
Hayatinda bak pozitif olaylarda var![]()
MBAYE dostlari burda mi
- MBAYE dostlari genel sekreteri R.f.
Onlarda sadece geliyor ve gelmedi adımları yaşandı. Bu falcao işi sneijder transferi gibi seferberliğe döndü herkes falcao diye yatıp kalkıyor. Transferin uzadığı her gün dayanaksız gelmiyor haberleri çıkacak ama şuan o kadar karamsar bi durum yok bence falcao da.Nedense ben alan, pato, asamoah ve modeste yi hatırlıyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özledim Reis'i
Tutkulu adamdı fakat kendi elleri ile kurduğu kadroyu saçma sapan tercihler yüzünden kaosa sürükledi.
Yaptığı onca doğru hamleyi abidik gubidik diziliş formasyonları ile batırdı.
ronaldo messi agueroBu kadro yol gecen hanı olur yalnız.
![]()
Hangi MBAYE heis?
Sağdaki ise her türlü buradayız.