Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birsey bulamadiysan yardimci olayim kardesss ben 1993 yilindan itibaren gs nin tek bi macini kacirdim oda bilbao maci hastanede yattim sirf mac icin almanyadan hafta sonlari maci izlemeye geliyorum birakin artik su kus muhabbetini her olumsuz konusan fenerli olmak zorunda degilVolkan Bey'de Onyekuru bir acı, bir travma bırakmış olabilir. İncelemek lazım.
Sagdaki bos oyuncu yaw
Merakımdan soruyorum, sen alabilecek olsan şu anda ister miydin?Telles'ten gelecek para yine hayal oldu sanırım. Son 2 sezonda 10 gol 33 asist yapmış sol beki kimse almıyor.
Bize gelene kadar daha çok zamanlar geçecek. En sonunda böyle gelecek...Neyse zaten yaşlıydı :red:
Falcao suya düştü.... Bari Diagne yı elde tutalım.
Aaa olur mu hiç? Boş tayfa olmaz diyorsa yattı diyorsa bitmiştir o transfer. Artık Diagne ile oynamanın planlarını yapalım. Çünkü boş tayfa çok komik olduğunu sandığı için Falcao'nun gelmeyeceğini, Diagne'nin de gitmeyeceğini söylüyor. Onlar diyorsa doğrudur.Bütün pislik o andre silva transferinin iptalinden kaynaklandı. Jorge mendes bunlara forvet bulduğu an salarlar falcaoyu.
Alin size gercek haber
1 2 gun icinde takimi degistirecekmis
Bu ligde sadik serdar reyes gibi defans oyunculari oldugu sürece bu haliyle bile 15 gol atar en azBize gelene kadar daha çok zamanlar geçecek. En sonunda böyle gelecek...
Ekli dosyayı görüntüle 53460
Birsey bulamadiysan yardimci olayim kardesss ben 1993 yilindan itibaren gs nin tek bi macini kacirdim oda bilbao maci hastanede yattim sirf mac icin almanyadan hafta sonlari maci izlemeye geliyorum birakin artik su kus muhabbetini her olumsuz konusan fenerli olmak zorunda degil
Emre Mor, Onyekuru'dan cok cok daha yetenekli.Belki linç gelir ama Emre Mor bence Onyekuru kadar yetenekli, Onun kadar skor yapamaz ama daha keyif veren bir futbol oynar daha fazla adam eksiltme ve asistlik pas görürüz.
Oha.