Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben halen deniz türücün gelmesinden korkuyorum ali koc iki stoper bir 6 numara ve bir forvet demedimi?

Birsey bulamadiysan yardimci olayim kardesss ben 1993 yilindan itibaren gs nin tek bi macini kacirdim oda bilbao maci hastanede yattim sirf mac icin almanyadan hafta sonlari maci izlemeye geliyorum birakin artik su kus muhabbetini her olumsuz konusan fenerli olmak zorunda degil

Ya sorun söylem tarzında. Önce geldin kör oldum falan dedin...

Onyekuru gibi adama 2.lig topçusu dersen kusura bakma ama başka şeyler bile söylenir sana.

Futbol tarzını sevmeyebilirsin kendi görüşündür bir şey diyemem ama kiralık gelen bir oyuncudan 16 gol 4 asist performans almışsın 2 lig topçusu diyorsun. En son en başarılı kiralık transferi Talisca bile bu istatistiği yakalayamadı. Biraz gömerken tutarlı olalım.

Cuma Diagne+Emre KAP gelir
Falcao işi pztesiye anca belli olur herhalde

Falcao işi yatarsa Yusuf Günay istifa etmeli böyle bir amatörlük olmaz 2 olur bu..

Ya sorun söylem tarzında. Önce geldin kör oldum falan dedin...

Onyekuru gibi adama 2.lig topçusu dersen kusura bakma ama başka şeyler bile söylenir sana.

Futbol tarzını sevmeyebilirsin kendi görüşündür bir şey diyemem ama kiralık gelen bir oyuncudan 16 gol 4 asist performans almışsın 2 lig topçusu diyorsun. En son en başarılı kiralık transferi Talisca bile bu istatistiği yakalayamadı. Biraz gçmerken tutarlı olalım.
Onyekuru yu dünyanin en iyi forvetlerinden biri olan falcao a tercih edilirse kusura bakma bende kör oldum yazarim kardes futbol izlemeye dün baslamadik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt