Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

“Falcao'ya Türkiye'ye profesyonel mücadele için gitmesini söylerdim”

Bizim futbolcumuz olmayan onyekuruyu elestirenler fenerli kendi futbolcumuz disgneyi elestirenler gercek cimbomlu helal olsun bravo

Belki bizdeyken olmayacak ama Onyekuru bir kaç yıl sonra 40 milyonu bulur değeri. Eğer bir sakatlık falan yaşamazsa. Bu çocuk 21 yaşında müthiş katkı sağladı. Adam henüz çaylak, daha çok genç olduğunu unutma.

Yanlız düşünüyorum da.. lig de dakika 70 den itibaren, rakipler yorulmuş iken, Emre Mor'u hamle oyuncusu olarak oyuna sokma ihtimali ne güzel bir şey
Bu adam bize çok faul, rakiplere de aşırı kart aldıracak. Görmek istiyorum bizim kasap orta sahaların ve stoperlerin tutup çekmelerini ve sarı, kırmızı kart görmelerini.

Yanlız düşünüyorum da.. lig de dakika 70 den itibaren, rakipler yorulmuş iken, Emre Mor'u hamle oyuncusu olarak oyuna sokma ihtimali ne güzel bir şey

Emre'nin özel hayatı dışında baya büyük bir sıkıntısı daha var.

Doğru karar verme olayı ve takım oyunu sıfır gibi bir şey.

Geliştirebilir mi bilemem ama bu kumarı oynamaya değecek büyük bir yeteneğe sahip.

Arena'da taraftarla birlikte dediğin gibi 70. dakikadan sonra değişik işler yapabilir.

Bende de var baya bir heyecan ne olacak bu çocuk diye? Bence zor ama umarım çok başarılı olur.

bu pavonu fener nasıl alıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt