- 1 Ağustos 2014
- 63.861
- 75.069
- 4.338
“Falcao'ya Türkiye'ye profesyonel mücadele için gitmesini söylerdim”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evvelsi gün sanırım?Onyekuru yu dünyanin en iyi forvetlerinden biri olan falcao a tercih edilirse kusura bakma bende kör oldum yazarim kardes futbol izlemeye dün baslamadik
Babelin olduğu yerde onyekuru iyi bir yedek olur.as oyuncumuz babel kabul edin bence bunu artık hala yedek kadrolara babeli yazıyor insanlar...Babelin arkasinda durmaz![]()
Bir kaç hafta oldu.
Önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama bizim Apoyu fena yemişler.
Pazarlığa bak 89 model Toros satıyor sanki
Umarım dolaşan söylentiler böyle birşey değildir.
Bir kaç hafta oldu.
Bizim futbolcumuz olmayan onyekuruyu elestirenler fenerli kendi futbolcumuz disgneyi elestirenler gercek cimbomlu helal olsun bravo
Öyle bir alışkanlığım yok. Ama gelecekte nolur bilemem tabi.gecelleri, hanim ve cocuklari yattigi zaman wiski salliyonmu alper reis
Fatih hocanın etkisini dile getirmeye bile gerek görmedim, her fırsatta yakınlıklarından bahsediyordu zaten. ♥taraftarla alakası olduğunu sanmıyorum. varsa da çok düşük bir yüzdedir.
Hoca ile alakalı
Bu adam bize çok faul, rakiplere de aşırı kart aldıracak. Görmek istiyorum bizim kasap orta sahaların ve stoperlerin tutup çekmelerini ve sarı, kırmızı kart görmelerini.Yanlız düşünüyorum da.. lig de dakika 70 den itibaren, rakipler yorulmuş iken, Emre Mor'u hamle oyuncusu olarak oyuna sokma ihtimali ne güzel bir şey
Allah rahmet eylesin de basın şehidi nedir
Vay be 5 yıl olmuş
Allah rahmet eylesin ..
Yanlız düşünüyorum da.. lig de dakika 70 den itibaren, rakipler yorulmuş iken, Emre Mor'u hamle oyuncusu olarak oyuna sokma ihtimali ne güzel bir şey
Orası yanlış olmuş biraz bence deAllah rahmet eylesin de basın şehidi nedir