Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.158
- 20.050
- 3.313
Acaba kaç tane SMS attı WinWin kampanyasındaVolkan Bey'de Onyekuru bir acı, bir travma bırakmış olabilir. İncelemek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba kaç tane SMS attı WinWin kampanyasındaVolkan Bey'de Onyekuru bir acı, bir travma bırakmış olabilir. İncelemek lazım.
Birsey bulamadiysan yardimci olayim kardesss ben 1993 yilindan itibaren gs nin tek bi macini kacirdim oda bilbao maci hastanede yattim sirf mac icin almanyadan hafta sonlari maci izlemeye geliyorum birakin artik su kus muhabbetini her olumsuz konusan fenerli olmak zorunda degil
Ben halen deniz türücün gelmesinden korkuyorum ali koc iki stoper bir 6 numara ve vir forvet demedimi
Ben halen deniz türücün gelmesinden korkuyorum ali koc iki stoper bir 6 numara ve bir forvet demedimi?
O basketbolda olabilir...2m boyunda zenci forvetin kötü çıkma ihtimali yoktur
Onyekuru yu dünyanin en iyi forvetlerinden biri olan falcao a tercih edilirse kusura bakma bende kör oldum yazarim kardes futbol izlemeye dün baslamadikYa sorun söylem tarzında. Önce geldin kör oldum falan dedin...
Onyekuru gibi adama 2.lig topçusu dersen kusura bakma ama başka şeyler bile söylenir sana.
Futbol tarzını sevmeyebilirsin kendi görüşündür bir şey diyemem ama kiralık gelen bir oyuncudan 16 gol 4 asist performans almışsın 2 lig topçusu diyorsun. En son en başarılı kiralık transferi Talisca bile bu istatistiği yakalayamadı. Biraz gçmerken tutarlı olalım.
Moses ve Garry yı beğeniyor musunOnyekuru yu dünyanin en iyi forvetlerinden biri olan falcao a tercih edilirse kusura bakma bende kör oldum yazarim kardes futbol izlemeye dün baslamadik
Ibrahimovic, Nwankwo Kanu, Trezeguet, Hojdonck, uzar gider
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi