Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Bey'de Onyekuru bir acı, bir travma bırakmış olabilir. İncelemek lazım.
Birsey bulamadiysan yardimci olayim kardesss ben 1993 yilindan itibaren gs nin tek bi macini kacirdim oda bilbao maci hastanede yattim sirf mac icin almanyadan hafta sonlari maci izlemeye geliyorum birakin artik su kus muhabbetini her olumsuz konusan fenerli olmak zorunda degil

Ekli dosyalar

• IMG-20190801-WA0008.webp
    IMG-20190801-WA0008.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 101
Bütün pislik o andre silva transferinin iptalinden kaynaklandı. Jorge mendes bunlara forvet bulduğu an salarlar falcaoyu.

Harbiden falcaonun ailevi sebeplerden dolayı bizi redettiğine inan sazanlar var ya anlamıyorum bi insan beynini nasıl kullanamaz adamın karısı Galatasaray yorumlarını beğenir falcaonun kendisi İstanbul videolarını beğenir sözleşme detaylarına kadar ortaya çıkar hala bu tarz haberlere inanlar oldukça sazan.avi ler çok olur

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bütün pislik o andre silva transferinin iptalinden kaynaklandı. Jorge mendes bunlara forvet bulduğu an salarlar falcaoyu.
Aaa olur mu hiç? Boş tayfa olmaz diyorsa yattı diyorsa bitmiştir o transfer. Artık Diagne ile oynamanın planlarını yapalım. Çünkü boş tayfa çok komik olduğunu sandığı için Falcao'nun gelmeyeceğini, Diagne'nin de gitmeyeceğini söylüyor. Onlar diyorsa doğrudur.

Emre Mor transferinin bir aya yakın sürdüğü ortamda Falcao’yu bir haftada almak kolay sanıyor insanlar. Al ortada Diagne var bir buçuk ay oldu daha yeni satılıyor. Falcao bu kolay değil. Sneijder Feghouli için beklemiş taraftarız biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt