- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.071
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorumiyimi bunlar?
gelirse kafesime donerim gelmezse dalgami gecerim diyorsun yani. zekana hayran kaldim reisGel seninle iddiaya girelim gelirse ben gelmezse sen ip ban al yiyor mu mabadın
Galiba gerçekten de öyleFotomaç bir insan olsaydı kesin zeki uzundurukan olurdu

Hahaha bu grandeGs denen salak cocugu taniyorum elmander baroslar felan geldiginde burda takiliyordu cocuk nasil bukadar takipci kasmis hayret
Azıcık sana da veriyim de kuş beyninden vazgeçersingelirse kafesime donerim gelmezse dalgami gecerim diyorsun yani. zekana hayran kaldim reis
açıkası banlandıgımda @Barış Karayel in mesajı duygulandırdı beni. yaklasık 1 hafta önce @Mert Can Önengüt 'ün attıgı özel mesaj da bu forumda sevildiğimi hissettirdi.biilmiyorum digerleri sevildiğine,deger verildiğine dair mesaj alabildii mi burada....ama mutlu oldum@Sergen Zeren alıp veremediğiniz nedir? kendisini tanımam ama bu sayfanın önemli karakterlerinden olduğunu düşünüyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
açıkası banlandıgımda @Barış Karayel in mesajı duygulandırdı beni. yaklasık 1 hafta önce @Mert Can Önengüt 'ün attıgı özel mesaj da bu forumda sevildiğimi hissettirdi.biilmiyorum digelerr sevildiğine,deger verildiğine dair mesaj alabildii mi burada....ama mutlu oldum
arkamdan konusanlarise ben de engelli.bikaç haddini bilmezin ettikleri hakaretleri ve o yorumları begenenleri aynen iade ediyorum o hakaretleri.
2-3 gün önce bana tanınmayan söz hakkı için acıklamamı da yaptım ama utanan olmaz herhalde.bilmeden ve istemeden yanlıs anlamadan kaynaklı ve forum kandırılmasın diye bi ugras içindeydim.ki tapındıkları seref aydını 6 sene boyunca yoklugunda anan,saygı gösteren de bendim ve s.aydını en cok destekleyen de bendim, onlar vitaminken.
ahahha öyle tabiAnneler kutsaldır küfür etmeyelim