Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotomaç bir insan olsaydı kesin zeki uzundurukan olurdu
Galiba gerçekten de öyle :asd: :tbr:
1564703340674.webp

apo yine alan transferindeki gibi bir açıklama yapar mı acaba

yaparsa kolombiyalı uyuşturucu kartellerinden başlayıp falcao'ya kadar herkese teşekkür edip defteri kapatabilir.

Koca koca adamlar bir olumsuz haberde ağlamaya, sallamaya başlıyor. Hadi bazıları troll olsun diye yapıyor fakat ciddi yapanları anlamıyorum. Fatih hoca bir oyuncuyu aldırıyorsa bir sebebi vardır ve eğer o oyuncu gelmezse yerine gelecek de bellidir. O yüzden duyumların, sallamasyon haberlerin keyfini çıkarın 3-4 güne falcao işi biter zaten daha fazla uzamaz.

@Sergen Zeren alıp veremediğiniz nedir? kendisini tanımam ama bu sayfanın önemli karakterlerinden olduğunu düşünüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
açıkası banlandıgımda @Barış Karayel in mesajı duygulandırdı beni. yaklasık 1 hafta önce @Mert Can Önengüt 'ün attıgı özel mesaj da bu forumda sevildiğimi hissettirdi.biilmiyorum digerleri sevildiğine,deger verildiğine dair mesaj alabildii mi burada....ama mutlu oldum

arkamdan konusanlar ise ben de engelli.bikaç haddini bilmezin ettikleri hakaretleri ve o yorumları begenenlere aynen iade ediyorum o hakaretleri.

2-3 gün önce bana tanınmayan söz hakkı için acıklamamı da yaptım ama okuyan olmaz herhalde.bilmeden ve istemeden yanlıs anlamadan kaynaklı ve forum kandırılmasın diye bi ugras içindeydim.ki tapındıkları s. aydını 6 sene boyunca yoklugunda anan,saygı gösteren de bendim ve s.aydını forumda en cok destekleyen de bendim, onlar vitaminken.

Son düzenleme:
beyler şu kuş muhabbetini bırakın rica ediyorum ya.

açıkası banlandıgımda @Barış Karayel in mesajı duygulandırdı beni. yaklasık 1 hafta önce @Mert Can Önengüt 'ün attıgı özel mesaj da bu forumda sevildiğimi hissettirdi.biilmiyorum digelerr sevildiğine,deger verildiğine dair mesaj alabildii mi burada....ama mutlu oldum

arkamdan konusanlarise ben de engelli.bikaç haddini bilmezin ettikleri hakaretleri ve o yorumları begenenleri aynen iade ediyorum o hakaretleri.

2-3 gün önce bana tanınmayan söz hakkı için acıklamamı da yaptım ama utanan olmaz herhalde.bilmeden ve istemeden yanlıs anlamadan kaynaklı ve forum kandırılmasın diye bi ugras içindeydim.ki tapındıkları seref aydını 6 sene boyunca yoklugunda anan,saygı gösteren de bendim ve s.aydını en cok destekleyen de bendim, onlar vitaminken.

Anneler kutsaldır küfür etmeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt