- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
sagol,gecti artık : )hatta o dönem forum moral kaynagıydı.yegenim de kanserdi,o da iyileştiGeçmiş olsun sergen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagol,gecti artık : )hatta o dönem forum moral kaynagıydı.yegenim de kanserdi,o da iyileştiGeçmiş olsun sergen
Balotelli'yi iki sene sonra Araplara 10+ya satarız .Emre Mor'a şans veren hocamız, Balotelli manyağınada bir şans vermeli en kötü. Falcao olmazsa tabi.
Gel seninle iddiaya girelim gelirse ben gelmezse sen ip ban al yiyor mu mabadın
samatta kira 3 10 opsiyon alınır
cuellar 7
onye 2
Evet.wesley sneijder'in transferi ile ilgili açıklama
wesley sneijder'in transferine ilişşkin olarak fc ınternazionale kulübüyle anlaşma sağlanmış olup oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir.
kamuoyunun dikkatine sunulur.
galatasaray spor kulübü
12 ocak 2013
şöyle bi açıklama yapmak cok mu zor?
ali naciye göre hocanın önceliği onyekuruydu,hatta benim aldıgım duyuma göre de tamamdı ama galiba monaco son 4 günde araya girip işi bitirdi.2 ağustos ve hala 6 numara yok
bırakın bilenler yapsın
lan oglum bi git.ogün ortalıgı gerdiniz,forum yönetimine laf edip.olan bana oldu.kendimi ifade etmeme bile izin verilmeden ban yedim.ben burdayken zaten emre mor geldi.kapı da 1 gün sonra oldu.ama emre gelmeisne ragmen hala eric alonso denen herifi ortaya katıp forumu huzursuzlastırdınız.forum yangın tayfadan kurtulmalı bence.ben yokken onyekuru ve naingolan da kaçmıs elden.bunun sorumlusu kim?siz miisniz?Sergen BAN yedi ve Emre Mor KAP geldi.
Tesadüf değil.
@Keramettin TANRIVERDİ bir Ban daha at... Birşey deneyeceğim.
Gece gece nerden düştüm bende anlayamadım ama 66 yı severdik.Yazık etti kendisine.