Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hocanın antrenman fotolarından bile olumlu seyler olacagı belli.arda gitmeden önce albayrak ile bi fotosu vardı,şaşkın ve sinirliydi.

Daha once paylasildi mi bilmiyorum 2 gun once instagrama bu post u atmis cevirince hakkindaki dusunceme bagli tarzi bir sey cikti translate te

IMG_5731.webp

wesley sneijder'in transferi ile ilgili açıklama
wesley sneijder'in transferine ilişşkin olarak fc ınternazionale kulübüyle anlaşma sağlanmış olup oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir.
kamuoyunun dikkatine sunulur.

galatasaray spor kulübü

12 ocak 2013

şöyle bi açıklama yapmak cok mu zor?

Gece gece nerden düştüm bende anlayamadım ama 66 yı severdik.Yazık etti kendisine.

wesley sneijder'in transferi ile ilgili açıklama
wesley sneijder'in transferine ilişşkin olarak fc ınternazionale kulübüyle anlaşma sağlanmış olup oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir.
kamuoyunun dikkatine sunulur.

galatasaray spor kulübü

12 ocak 2013

şöyle bi açıklama yapmak cok mu zor?
Evet.

Sergen BAN yedi ve Emre Mor KAP geldi.

Tesadüf değil.

@Keramettin TANRIVERDİ bir Ban daha at... Birşey deneyeceğim.
lan oglum bi git.ogün ortalıgı gerdiniz,forum yönetimine laf edip.olan bana oldu.kendimi ifade etmeme bile izin verilmeden ban yedim.ben burdayken zaten emre mor geldi.kapı da 1 gün sonra oldu.ama emre gelmeisne ragmen hala eric alonso denen herifi ortaya katıp forumu huzursuzlastırdınız.forum yangın tayfadan kurtulmalı bence.ben yokken onyekuru ve naingolan da kaçmıs elden.bunun sorumlusu kim?siz miisniz?

Falcao, “Herkes benim Millonarios’ta oynama hayalim olduğunu biliyor ancak bir süre daha Avrupa’da kariyerime devam edebileceğimi düşünüyorum” dedi.

19 temmuz 2019

@Umut Gül bak bu açıklaması da 2 hafta önce

Saat sabahın 4 ü ama millet #ElTigreTurco etiketine mesaj yağdırıyor
Yaşasın ruh hastası Galatasaraylılar sözünün karşılığı tam da bu işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt