Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Ağlasanızda, çatlasanız da Belhanda kalacak, kudurmayın boşuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda yangın tayfa diye bi muhabbet var ya abi bu transferde degil her olayda var son zamanlarda.ben forum yönetimine zerre laf etmedim.etmem de.acıkcası bu mevzunun böyle büyüyecegini de hesap etmedim.belki size laf edenler geçmiş dönem transfer nöbetlerinde forumda bile degillerdi.belki şeref abiyi bilmiyolardı da....ama işte 2 lafla gaza geldiler,dogru.haklısınMevzu geçti olan oldu ama bunun nasıl bir döngü oluşturduğunu anlatayım son kez.
Fake üyelik -> Seref Aydın ki linkte de görülüyor.
Gerçek üyelik -> Şeref Aydın.
Üstüne Seref Aydın'ın alıntı olarak gözüken mesajına bakıldığında onun diğer üyelikle birleştirildiği gözüküyor. Onu da geçtim kim neden GSE versin fake üyeliğe. Adam zaten gerçek üyelik olan "Şeref Aydın" hesabıyla gelmiş yazmış, bir anda fake diye üşüşülmüş üstüne, diğer isimle gelmiş olsa neyse.
Sonra neler oluyor, senin gazınla herkes önce adama, sonra yönetime, sonra bize sallıyor, neymiş adminler organize ediyormuş diye de edilmedik iftira da kalmamış. Hatta bizim yöneticilerimiz dahi olayın bizim kurgumuz olduğu yönünde bize laf atmışlar, bir kişi de çıkıp "ya bu üyelik gerçek olan üyelik" dememiş. Buraya geliyorsunuz, burada yazıyorsunuz sizden maddi bir şey talep ediliyor mu hayır? ama ne hikmetse -bu senin için değil başkaları için geçerli- en ufak bir mevzuda iftira, hakaret vs. davranış göstermekten geri kalınmıyor, forum hala devam ediyorsa o sürekli bok atılan ve gönüllü çalışan yönetim sayesinde devam ediyor, 2 sene önce yeter artık bırakalım burda desem bu forum kapatılacaktı.
Olayın devamında Şeref gidiyor sözlükte foruma cevap veriyor ki sanırım ondan önce ben farketmiştim gerçek üyelik olduğunu, herkes öyle inanmıştıki herhalde 50 kere falan kontrol ettim gerçek üyelik mi değil mi diye. Göstereceğiniz davranışın olayları nerelere götüreceğini biraz olsun öngörerek hareket edin.
keserimKesin mi
bu kesin Ali Baransel'in falan kankasidir. Muhtemelen bugün aspor'a baglanip ayni hikayeleri anlatir

az sabır bir kaç gün içinde gidecekdiagne 4-5 gündür birkaç gün içinde gidecek hadi hayırlısı

admirim tokat manyağı yapmış geneMevzu geçti olan oldu ama bunun nasıl bir döngü oluşturduğunu anlatayım son kez.
Fake üyelik -> Seref Aydın ki linkte de görülüyor.
Gerçek üyelik -> Şeref Aydın.
Üstüne Seref Aydın'ın alıntı olarak gözüken mesajına bakıldığında onun diğer üyelikle birleştirildiği gözüküyor. Onu da geçtim kim neden GSE versin fake üyeliğe. Adam zaten gerçek üyelik olan "Şeref Aydın" hesabıyla gelmiş yazmış, bir anda fake diye üşüşülmüş üstüne, diğer isimle gelmiş olsa neyse.
Sonra neler oluyor, senin gazınla herkes önce adama, sonra yönetime, sonra bize sallıyor, neymiş adminler organize ediyormuş diye de edilmedik iftira da kalmamış. Hatta bizim yöneticilerimiz dahi olayın bizim kurgumuz olduğu yönünde bize laf atmışlar, bir kişi de çıkıp "ya bu üyelik gerçek olan üyelik" dememiş. Buraya geliyorsunuz, burada yazıyorsunuz sizden maddi bir şey talep ediliyor mu hayır? ama ne hikmetse -bu senin için değil başkaları için geçerli- en ufak bir mevzuda iftira, hakaret vs. davranış göstermekten geri kalınmıyor, forum hala devam ediyorsa o sürekli bok atılan ve gönüllü çalışan yönetim sayesinde devam ediyor, 2 sene önce yeter artık bırakalım burda desem bu forum kapatılacaktı.
Olayın devamında Şeref gidiyor sözlükte foruma cevap veriyor ki sanırım ondan önce ben farketmiştim gerçek üyelik olduğunu, herkes öyle inanmıştıki herhalde 50 kere falan kontrol ettim gerçek üyelik mi değil mi diye. Göstereceğiniz davranışın olayları nerelere götüreceğini biraz olsun öngörerek hareket edin.
Beni yakin.Gelmezse?

1.forvet yok ki2. Forvet Cenk Tosun sürprizi olabilir
ozornwafor-sinira-takildi
merakimdan soruyorum, Galatasaray'da transferleri kim yapiyor? O evraklari en son kim hazirliyor?
Yabanci kontenjanini bilmeyecek kadarmi bu isten uzaklar, yoksa bilmedigimiz kurnazliklarmi var?
300 bin Euro az para degil. Kur farkiyla yine milyonluk bir yatirim. Großkreutz, Sigdursson gibi transferleri
düsündükce yöneticilerin iyi niyetinden süphe ediyorum.
Kendi aralarinda primlerimi paylasiyorlar ne bok yiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'in kasasi gittikce bosaliyor.